Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-23, 12:43   #2605
OneMoreDress
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dorwij nazwę pasty, przemaglujemy ją!
Podrażniona skóra może źle reagować nawet na hipoalergiczne kremy i łagodne detergenty...
Avon należy do jednych z najbardziej uczulających marek.
Czy jakieś inne produkty też powodują u niego reakcje? Szampony, mydła, dezodoranty... jedzenie?
Myślę, że na większość tych pytań (może) będę mogła odpowiedzieć Ci za jakiś czas..O paście i kremach dowiedziałam się przypadkowo. Swoją drogą widok faceta smarującego ręce kremem i jednocześnie prowadzącego samochód (jak się okazuje można trzymać kierownice kolanem :|) jest dość przerażający...

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło. Oprócz tego, że głowa ma być pochylona do przodu nie wiedziałam nic i w międzyczasie szukałam informacji w Internecie Myślę, że leciała mi, bo ostatnio ciągle smarkam (btw jakie jest ładniejsze określenie na to? wyleciało mi z głowy) i pewnie nadwyrężyłam coś tam. Mam więc nadzieję, że to tylko chwilowe i uniknę wypalania
Wypalanie to ostateczność Na moje nie zgodziła się mama gdy byłam mała. Od tamtej pory mam czasem takie napady, że krew leci mi z nosa przez 2-3 dni. Ale jeżeli da się to zatamować w kilka minut to nie ma się czym przejmować. Najważniejsze to się nie denerwować, pochylić głowę do przodu i przykładać zimny okład.

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wróciłam z domu; na początku to dziwne uczucie jechać do innego domu niż przez całe życie, ale później się już przyzwyczaiłam. Burdel panuje przerażający, ale mam piękną kuchnię, z której mogłabym nie wychodzić i nareszcie mycie naczyń sprawia mi nawet przyjemność
Czyli teraz już mieszkasz na wiosce?

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Wielbicielkom ,,jedwabiu" do końcówek polecam nowy olejek Avonu z olejem arganowym - zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...air-serum.html
Ja chcę!

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Wredna - możesz

OMD - bez gliceryny, z Ziaji: kokosowy, oliwkowy, kozie mleko.
Swoją drogą - szokujące, że każda neutrogena polecana na mrozy ma glicerynę.
O mam kozie mleko Dziękuję