2012-10-23, 16:37
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Cytat:
Napisane przez rinco
Byliśmy wczoraj na szczepieniu. Oczywiście darcie było na pół wsi, ale tego się spodziewałam, bo Sebuś to panikarz  Potem był trochę śnięty i drażliwy w ciągu dnia, a wieczorem wyskoczyła mu gorączka 38,4 (pierwszy raz w życiu). Musiałam zastosować czopka. Pierwsze dwa wyszły od razu z kupą, trzeci rozpuścił mi się w ręce zanim udało mi się go włożyć, dopiero z czwartym się udało  Bidulek potem szybko zasnął, więc nawet go nie kąpaliśmy. Za to przespał ładnie całą noc i obudził się dopiero przed 7.00 - normalnie cud, po tym co ostatnio wyczyniał nocami  Dzięki temu pierwszy raz od niepamiętnych czasów przespałam ciągiem 6 godzin  Jestem dziś mega wyspana
No i ma 7900kg i 67cm, więc okolice 50 centyla, co mnie cieszy, bo jeszcze 4 miesiące temu ledwie 3 centyl osiągał... 
|
Witam!
NO to gratulacje
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------
[QUOTE=martula007;37208423]Witam 
Ostatnio sie pochwalilam, ze mloda znowu zaczela ladnie spac.... i od tamtego momentu jest masakra. Chyba nie moge jej chwalic, hehe Najgorsze jest to, ze w nocy przewraca sie na brzuch, nie potrafi za bardzo wrocic na plecy, budzi sie i jest placz... dzis w nocy tylko 7 razy
I ostatnia rzecz...
W mojej klatce urodzilo sie teraz dziecko.. i wiecie co ostatnio widzialam... ze nie przewoza tego dziecka w foteliku tylko odpinaja gondole i zapinaja ja na tylnym siedzeniu... hmmm, chyba tak nie mozna, prawda? ;/
Z tym spaniem to my mamy tak samo jak Wam napisze ze już lepiej to on w nocy daje popalić to już go nie chwalę żeby nie zapeszać 
Jeśli chodzi o gondolę to można ja mam taką gondolkę właśnie że można ją przypiąć pasami i dzidziuś sobie leży super sprawa ja jestem z niej bardzo zadowolona zwłaszcza kiedy dziecko podróżuje daleko z rodzicami
to sobie smacznie śpi a jak wyrośnie to zmienia się ta gondolka i służyć jak zwykły fotelik.
|
|
|