Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Malowideł Ani część kolejna :) wątek AnuliPPP
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-23, 15:42   #478
Pilar1899
keep calm and contour on

Dot.: Malowideł Ani część kolejna :)

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość

No to wnioski są takie. Po pierwsze lakiery (dobór kolorów swoją drogą) - najlepiej żeby były rzadkie, dobrze kryjące i "cienkie" (jak u mnie srebrny). No i pędzelki - żeby były nie za duże i najlepiej wszystkie 3 te podobne Jak lakier jest gruby, albo słabo kryje i się poprawia powstają góry i doliny. Po drugie- najważniejsze są pierwsze krzyżyki, bo reszta jest na ich podstawie. Ważne żeby górne linie ( w sensie bliżej skórek) były równe, dolne są mniej ważne bo są i tak zakrywane. . Coś jeszcze chyba miałam napisać, ale zapomniałam

Ej no własnie pisałam Ci na wątku że miałam wątpliwości co do niego, ale nie wiem czy widziałaś a jest szansa że to jakiś inny? bo powiem Ci, że po zdjęciach myslałam że będzie bardziej czerwonawy na zdjęciach, ale mi też na zdjęciach wyszedł trochę inaczej.... No i często czytałam, że 1 warstwa kryje a u mnie są dwie a znalazłam inny pomarańczowy Essence w necie - get the fever
Co do gestości - do malowania normalnego absolutnie w porządku, fajna aplikacja ale przy paskach gęstniał, z tym że to normalne przy zdobieniach.
dzięki za wyczerpującą odpowiedź, jeśli będę to kiedyś robić to na pewno skorzystam z rad

haha, widziałam tylko nie pamiętam czy odpisałam, może zapomniałam nie mam pojęcia czy to nie jest ten drugi bo ja go chyba dostałam od koleżanki,więc nie patrzyłam na nazwę przy kupowaniu jak normalnie robię to dobrze,że ci jakiegoś starego nie-nadającego-się-do-niczego gluta bo bym się wstydziła

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując