2012-10-23, 17:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
ogarnęłam i wrzucam
ciężko zrobić, bo pokój jest długi i wąski, ale mniej więcej tak to wygląda
zaraz obok regału będzie stało łóżeczko, a ten biały regalik (z Biedrony, tylko skitrasiłam koszyczki do regału  ) będzie stał jako stoliczek nocny obok fotela, no i męża muszę poprosić, żeby zrobił półeczki, ewentualnie pomaluję go na ciemniejszy kolor też. Makarony zamienię na niebieskie zasłony i na ścianach niebieskie ramki z obrazkami  najgorszy jest ten obrzydliwy kolor ścian, jest taki zimny miętowy, no ale nic na to nie poradzę, i tak maks pół roku jeszcze tu zostaniemy
|
Bardzo ładny ten pokoik a kolorem ściany się nie przejmuj jak tam masz być tylko pół roku.
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Fajnie wyglada ten pokoik a jeszcze jak dojdzie łóżeczko z całym oporządzeniem to juz w ogole cud miod i malina
dzieki, akurat na hiv mi najmniej zalezy bo to moge ale nie musze zrobic a reszte juz tak. a wizyta juz w poniedzialek, czyli jest szansa ze zdążę
a co z tym HBSem? orientuje sie któraś?
|
Pstryczku jakaś ty chudzinka brzusio wygląda cudownie 
Jeśli chodzi o wyniki HBs to ja miałam za dwa dni to wszystko zależy od laboratorium gdzie są przewożone próbki i jaka jest ich ilość i czy się wyrobią na czas. W każdej przychodni może być inaczej a tym bardziej w różnych miastach.
|
|
|