Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię PAŹDZIERNIKOWE perełki ADELE! XXS-M <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-23, 19:36   #1
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.

PAŹDZIERNIKOWE perełki ADELE! XXS-M <3

MOŻNA PISAĆ - BĘDĘ STOPNIOWO UZUPEŁNIAĆ OPISY, ZDJĘCIA

żeby było łatwiej: nie noszę młodzieżowych bluz i koszulek, jasnych, przecieranych spodni, dzwonów, adidasów (no chyba, że airmaxów lub vansów, ale to inna sprawa ).

regulamin jak u wiekszosci: wysyła osoba z mniejsza ilością komentarzy, nie robie zdjec na sobie, prosze o kontakt ze mna - nie lubie sie kilka razy upominac, nie chce byc nachalna.

CZĘŚĆ RZECZY Z POPRZEDNIEGO WĄTKU JEST JESZCZE DOSTĘPNA - PROSZĘ PYTAĆ!

no i jeszcze jedna, bardzo ważna rzecz: jestem w trakcie przeprowadzki, część rzeczy jeszcze mam w starym domu, część w nowym, raz bywam tu, raz tam, do tego dochodzi ograniczony internet (stale mam go tylko w komórce, co jest dość uciążliwe przy przeglądaniu) i moje coraz częstsze wizyty w szpitalu. wiem, że to dużo czynników na raz, ale tak to już jest, jak wali się, to wszystko. proszę więc o wyrozumiałość, nie siedzę oczywiście non stop w szpitalu, ale niestety zdarza mi się to coraz częściej.

rzeczy wystawione w tym wątku nie są mi niezbędne. oddam je więc najchętniej za poszukiwane przeze mnie rzeczy. wish lista w podpisie.

mam też całą masę niedodanych rzeczy, które czekają na nowych właścicieli. więc jeśli proponuję wymianę, a Ty nic nie widzisz w zamian, chętnie przejrzę Twoją wish - może coś mam z niej?

aha: na szaro zaznaczam rzeczy, ktore sa juz wymienione, lub sprzedane na innym portalu. rzeczy zarezerwowane to kolor rozowy, a te z dokladki turkusowy.

zapraszam i życzę udanych wymian

Edytowane przez adele_
Czas edycji: 2012-10-23 o 21:36
adele_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując