2012-10-23, 19:55
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Hej!
Nikita wiesz dla mnie nie jest takie złe, że ludzie kupują znicze, kwiatki na cmentarz na 1.11. Zawsze idę na cmentarz rano i na wieczór, bo kocham widok zapalonych zniczy. Bardziej denerwuje mnie to, że ludzie pamietaja o grobach tylko 3 razy w roku: wielkanoc, wszystkich świętach i boże narodzenie. Ja chodzę na cmentarz do Taty co tydzień i jak mi bardzo smutno.
Bika cudowny opis jesteś niesamowita! Dopiero co wróciłyście do domu a Ty już o nas pamiętasz Bardzo to miłe
Co do opisu to powiem Ci tak, że jak przeczytałam go to się trochę przeraziłam Nie wiem czy ja bym dała rady.. Ale pamietam jak Ty się tego bałaś kiedyś
Today ale mialaś przeboje z kompem.. Najważniejsze, że jesteś
Malamaluczka bardzo mi przykro, że w tym cyklu sie nie udało..
Trzymam już kciuki za następny..
Mysia a kiedy Ty testujesz? Trzymam za Ciebie mocno kciuki
Malennstfo 
Mrowinko przeziębiona jesteś? Zdrówka życzę
Agnusku gdzie jesteś?? Dawno Cię tutaj nie było.. Jak staranka?
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za życzonka .
W ogóle to dziś mnie trochę jajniki bolały ale delikatnie jak zawsze na @. Teraz po obiedzie mi się trochę niedobrze zrobiło ale to pewnie przypadek (Tym bardziej, że ćwiczyłam przed obiadem i byłam już bardzo głodna). No ale zobaczymy.. pewnie gdzieś w czw/pt zatestuje. Chyba, że @ do tego czasu przyjdzie.
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------
...i jutro pewnie nowy wątek.
Ale pędzicie!
|
|
|