Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-23, 22:47   #802
bolly93
Raczkowanie

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość
Wiesz co, w sumie większość spraw załatwiał TŻ, ja póki co jedynie zdobyłam się na złożenie wniosku o przesłanie dokumentów. Chociaż patrząc na to z drugiej strony to i to dobre jak na mnie. Mam nadzieję tylko, że pójdę i zdam chociaż teorię, bo ostatnim razem też złożyłam wniosek o przesłanie i na tym się skończyło..

Oooo zaciekawiłaś mnie, ale póki co nie mogę czytać takich książek/oglądać takich filmów. No ni cholery te koszmary mnie nie odpuszczają, a jak się budzę, zazwyczaj między 2.30 a 3, to normalnie jestem sparaliżowana ze strachu i tylko beczę.. Doszło do tego, że dwudziestoparoletnia dziewczyna sypia przy włączonej lampce

Ja go pochłonęłam bardzo szybko, bo w fajny sposób jest pisana Teraz czasami na telefonie gdzieś czytam drugą część.

Dodaję do listy :P

I jak było??

A ja miałam dziś koszmarny dzień. Mnóstwo latania, wszędzie na pieszo (przynajmniej trochę kalorii zgubiłam ) i koło 15 wróciłam do domu, żeby zostawić część zakupów i ruszać dalej i się okazało, że mój Królik umarł

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Aaa i kupiłam dziś książkę, o taką: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/70876/akta-spellmanow
za 9 zł, z działu literatura kobieca. Ciekawie się zapowiada, mam nadzieję, że to będzie dobry odmóżdżacz.

Jej skończyłam wyzwanie październikowe
Zabrałam się za "Niebezpieczne związki". Swoją drogą pójdzie do mojego listopadowego wyzwania, tylko muszę znaleźć jeszcze te dwie książki a w bibliotece jeszcze nie byłam. Kurcze w piątek mama przyniosła 4 worki kapusty do kiszenia no i nie było czasu, a w tym tyg leń dopadł i mnie