Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-08.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-23, 22:26   #89
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Ide sie położyć kobitki, bo mam meeeega katar, bół gardła i łeb mi puchnie, dawno tak przeziebiona nie byłam.Jeszcze herbata z malinami i mnie nie ma.Dobranoc.
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
AgaG no Kuba cierpi prawie nic nie zjadł dzisiaj i CAŁY DZIEŃ PRZELEŻAŁ (piszę drukowanymi, bo to mu się nie zdarzyło nigdy wcześniej... ). Jest strasznie biedny, cały czas gorączkuje i płacze, że głowa go boli. Jutro pewnie dojdzie gardło .

A powiedzieć Wam coś śmiesznego? Tż też już łapie, mówi że pojawiają mu się afty na podniebieniu i że strasznie się czuje

Jedyny pozytyw ostatnio - Zuza sama się odstawiła od mleka o 23.00-24.00. Od kilku dni nie je od 20.00- 8.00

Znowu egoistycznie piszę .
Biedny Kuba
Czyli po kolei Was tak bierze...
dla Zuzki!!

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Na koniec moja paniusia relaksujaca sie przed TV
Królowa!!
Co to za koło, w którym siedzi Wiki?

Marzenko, zdrowiej szybciutko

Dzisiaj byłam na angielskim i jak wróciłam to doznalam szoku! Wchodzę do domu, a moi chłopcy śpią na kanapie, Domek spał na klacie Tż-ta. Dziecko wykąpane, ubrane w piżame i nakarmione Mało tego leki podane i zęby umyte
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora