2012-10-24, 00:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp
Cytat:
Napisane przez Szotta
Np ja to po prostu lubię
Dzisiaj przebiegłam 5km, jestem wykończona i szczęśliwa. Kocham to uczucie po biegu 
|
Ja ostatnioe przebiegłam 200 metrów. Czułam że nie wróce żywa do domu
Cytat:
Napisane przez kasiamajo
Czas na wyżerkę, idę dojeść resztki z obiadu
Ja po prostu lubię jogę  Chyba najlepiej zapisać się na zajęcia, które Cię interesują 
|
Odnośnie jogi.
Ja już po. Mam mieszane uczucia. Mam nadzieję, ze dzisiejsze zajęcia wyglądały jak wyglądały, dlatego, ze to było dla wszystkich wprowadzenie. Poza mną, nikt nie miał zupełnie do czynienia z jogą. A ja też niewiele liznęłam.
Nie byłam zachwycona, bo ja chcę potu, wysiłku, rozciągania, zmęczenia. Ale nic z tego nie było. Zdziwiło mnie też to w jaki sposób wykonywaliśmy ćwiczenia. Ekspertem nie jestem, ale nie było to wszystko robione tak jak ja to robiłam wcześniej.
Ale tak czy siak, podobało mi się i będę chodzić. Może to niezbyt wymagająca joga ale jednak joga.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Jestem z siebie dumna 
|

Ja jutro będe robić podobne tylko nadziewane orzechami pekanowymi i syropem klonowym
Cytat:
Napisane przez Little Katie
|
Tych torebek juz nie ma. Miałam ją. Kupiłam chyba 4 lata temu. I właśnie wtedy był bum na torebki z flagami. Teraz moze być ciężko.
Cytat:
Napisane przez n0emi
I mam kobietki do was pytanie. Z tego wzgledu ze biore leki i nie chce obciazac jeszcze bardziej watroby pomyslalam o plastrach anty. Wiem ze najlepiej popytac sie gin, ale czy ktoras z was je miala?? Chodzi mi tylko o praktyczny aspekt: czy sa wygodne??tzn nie odklejaja sie? nie zbiera sie brud tak jak przy plastrach na rane ?? 
|
Ja używam od chyba 3-4 lat. Nie pamiętam dokładnie. Moze mniej, ale nie ważne.
Jestem zadowolona bardzo. Odkleił mi się raz, jak naklejałam na ranie. Na ramieniu źle się trzyma. Teraz naklejam na pośladek i jest git.
Brud niestety sie zbiera. Dookoła robi się czarna otoczka, na kleju, który przykleił do skóry. Ale to można usunąć wacikiem ze spirytusem czy tonikiem. Plaster też się brudzi tak 3 mm dookoła.
Zrobiłabym zdjęcie jak to wygląda po kilku dniach noszenia, ale akurat mam przerwę. Czyli może w przyszłym tygodniu.
 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80  - 82  15.04.2013
|
|
|