Wtajemniczenie
|
Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0
Cytat:
Napisane przez iustyna1
AgaG no Kuba cierpi  prawie nic nie zjadł dzisiaj i CAŁY DZIEŃ PRZELEŻAŁ (piszę drukowanymi, bo to mu się nie zdarzyło nigdy wcześniej... ). Jest strasznie biedny, cały czas gorączkuje i płacze, że głowa go boli. Jutro pewnie dojdzie gardło  .
A powiedzieć Wam coś śmiesznego? Tż też już łapie, mówi że pojawiają mu się afty na podniebieniu i że strasznie się czuje
Jedyny pozytyw ostatnio - Zuza sama się odstawiła od mleka o 23.00-24.00. Od kilku dni nie je od 20.00- 8.00
Znowu egoistycznie piszę  .
|
Biedny Kubus! Wyobrazam sobie jak cierpi skoro caly dzien lezal. Oby z kazdym dniem bylo lepiej!
Cytat:
Napisane przez Natka_
-My Dominika machnelismy maszynką  Moja mama i siostra nie mogą mi tego wybaczyć 
- 
Pojechałam z nim do lekarza, bo coraz bardziej mi się to nie podobało. Jest czyściutki, to o tych zębów, lada dzień powinny wyjść. Teraz już ma taka chrypę, że hoho. Mam w domu clemastinum i drosetux,więc mu to podaję. Mam nadzieję, że nic się nie rozwinie  Inhaluję go też od wczoraj. Niestety dalej wygląda i zachowuje się jak kupka nieszczęścia

|
A maszynka na ile nastawiona?
Dobrze choc ze to nie zadna infekcja, tylko zabki, ale co to za pocieszenie, jak maluch i tak cierpi?
Cytat:
Napisane przez telik
Znalazłam wózek na Allegro do biegania
Używany, ale wyglada całkiem ok
Pieleszko  bardzo dziękuje za rady
Wybrałam wózek na pompowanych kołach
|
Juz kupilas, czy na razie wybralas?
Cytat:
Napisane przez Natka_
-Na razie idą łeb w łeb  Chociaż Domek lżejszy, bo waży tylko 10,5 kg 
-Dziekuję, że pytasz  To uwypuklenie i bóle to wina jelita. Nie pracuje tak jak powinno. Póki co dostałam leki i czekam na poprawę. Na razie wcale lepiej nie ma... Jeśli po 10 dniach nie będzie poprawy to dostane skierowanie na badania.
|
No cos Ty!
to ja bym Domkowi dala wiecej, a Hani mniej. W ogole Domek wazy mniej niz Antek (11,3 na wadze lazienkowej), a tez obstawialabym na odwrot. A ile ma wzrostu?
Cytat:
Napisane przez Stronczek27
Na koniec moja paniusia relaksujaca sie przed TV

|
Ale damula!
Cytat:
Napisane przez jacieeeee
Hej. Zadnych nowych wiadomosci nie mam. Rano mu powtorza badania, potem wizyta. Mozliwe ze wyjdziemy na dniach. Ordynatorka polubila moje dziecko i uparla sie ze ona go wypisze, a dzis ma dyzur ktos inny, ale bede rozmawiac.
Dominik wczoraj jadl juz deserki i przeciery ze sloiczkow, pierwsza lyzeczka jest zawsze na sile, bo sie boi. Z piciem dalej trauma, tylko mleko mu pasuje. Juz wszystko pod nos mu podtykamy i ze wszystkiego, ale nie chce. Wiem, ze to uraz a nie bol bo potrafi lyknac dwa razy i nic sie nie dzieje.
Ja mam zmeczenie materialu. Najgorsze jest to ze jak wyjdziemy to na drugi dzien musze sie w pracy stawic  Zycie 
|
Nadal trzymam kciuki za dobre wiesci.
Cytat:
Napisane przez mamad1
Wózek się znalazł, tzn. mąż go znalazł na jednym ze skupów złomu  Jakieś typy zostawiły go i miały przyjść go rozebrać  Mąż go przywiózł, wymył, wyprał tapicerkę i go "odnawia", ale ja mam takie mieszane uczucia... Niby fajnie, że mamy go z powrotem, ale sama świadomość, że przez chwilę ktoś go używał w innym celu (prawdopodobnie do wożenia złomu) budzi we mnie obrzydzenie... 
|
Tak myslalam, ze to zlomiarze. Nie dziwie sie Twoim odczuciom, co postanowisz?
|