Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wypadają!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-24, 12:03   #262
201612231846
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp

Hej! W nocy oglądałam film ,a później nie mogłam zasnąć. . Zasnęłam może o 5 rano . Nie wiem dokładnie. Wiem ,że słyszałam rano rodziców ,którzy wychodzili do pracy.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
tylko trzeba pamiętać że plaster też nie omija w stu procentach wątroby.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

no i trzeba pamiętać żeby nie naklejac ciągle w tym samym miejscu,żeby było dobre wchłanianie. Teoretycznie mają większą skuteczność niż tabletki,bo mniejsza możliwość bledu w stosowaniu
Ciekawe takie plasterki. Ale jeszcze nie dla mnie. Tabletek stosować na pewno nie będę. 1 sprawa to czytałam o skutkach ubocznych. 2 sprawa to TŻ stwierdził ,że nie chce żebym szprycowała organizm tabletkami. Widujemy się tylko w weekendy. Takż głupio byłoby stosować tabletki skoro nie widujemy się zbyt często. Poza tym TŻ doszedł do wniosku ,że woli stosować gumki. Przynajmniej nie mają żadnych negatywnych skutków dla organizmu. A ja go popieram. Wiadomo ,że nie ma 100% pewności co do zabezpieczeń. Ale znając mnie pewnie mogłabym zapomnieć albo przeoczyć ,więc wolę nie ryzykować .
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora