Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepszy fryzjer w Radomiu;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-24, 11:53   #77
MrsDeterminacja
Przyczajenie

Dot.: Najlepszy fryzjer w Radomiu;)

Hej dziewczyny. Ja chodzę zawsze do Pani Sylwii, nowy salon ma od limanowskiego obok dawnego hotelu mewa, dyskoteki czarna owca a obecnie chyba bajkowa kraina (?), Kobietka ma wizje potrafi doradzić, farbowała moja siostre i była zadowolona, mnie obcina i czesze np na wesela i zawsze świetnie wyglądam, tylko ostrzegam bo ceny też potrafią być niezłe więc lepiej przy zapisywaniu zapytać żeby potem nie było jakiegoś szoku np obcięcie dość zwykłe grzywka końcówki na dość długich włosach 50 zł, a loki na długich włosach i lekkie upięcie np 150zł więc myślę o poszukaniu kogoś nowego. Korzystała któraś z Was z usług salonu "Scena" na żeromie? Co możecie powiedzieć? Obojętnie czy o makijażu czy o fryzjerze bardzo proszę o opinie bo jestem ciekawa a jakoś nie mogę się tam wybrać. A a co do salonu w m1 to katastrofa, drogo, np mój narzeczony tam był prawie z przymusu, było późno a musiał się obciąć i tak cena wysoka a rezultat no powiedzmy delikatnie że marny. Jeśli chodzi o męskie cięcie to zarówno mój chłopak jak i szwagier są bardzo zadowoleni z usług salonu na Okulickiego niedaleko przystanku Okulickiego/polnej, taki stary zakład ale bardzo fajnie obcinają
MrsDeterminacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując