Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-24, 13:20   #4329
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V

[QUOTE=elllmi;37227360 chwalę się: jak był malutki, no i teraz
[/QUOTE]
Jaki on jest cudownyyyyy
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
oj tak, mnie kolki tez łapią i to jakie mocne! a wcale nie chodze szybko, nie biegam więc od czego? Dziś w Auchanie mnie złapała, aż się prawie na wózku zawiesiłam bo stać prosto nie mogłam :/ i przecież co jak co ale między regałami to normalne przecież ze się wolno chodzi :/
Ja też miałam właśnie taką przygode w "oszołomie" , co chwila się kuliłam z bólu .
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Niestety nie miałam robionego USG

Przez ostatnie 4 tyg przytyłam 2 kg Czyli od początku ciąży +7 (kończę 26 tydzień).

Szyjka ok, następna wizyta za 4 tygodnie 21.11 i wtedy wezmę L4

Po wizycie zrobiłam sobie spacer do Rossmanna i kupiłam aspirator do noska z BD, szczoteczkę+grzebyk z Canpola i z tej samej firmy zestaw do manicure

W lumpku udało mi się kupić drugą bluzkę z długim rękawem rozpinaną na dekoldzie do spania
Zazdroszczę takiego niskiego przyrostu wagi
Ten aspirator to drogi jest?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
czytam sobie o porodach i wiecie że w UK na porodówce podają gaz rozweselający? ale by to było fajne u nas
Tak właśnie bratowa co w niedziele rodziła mówiła że jej dali ten gaz, ale nie działał na nią i walnęla nim w położną Dają też morfinę przeciwbólowo... ale tego już bratowa nie wzięła.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja swoja kote juz nieraz pokazywalam, ale to zdjecie jest moje ulubione, z cyklu gdzie jest Luna hehe
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora