2012-10-25, 11:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Napisane przez e_vel
za chwilę jadę na wizytę, trzymajcie kciuki  Miłego dnai 
|
Trzymam 
Cytat:
Napisane przez marsi11
nie pogniewaj się ale ja bym taką koleżankę w głowę walnęła 
nóż mi się otwiera od takich opowieści
na cmentarzach nie brakuje małych grobków i każdy mógłby jakąś historię opowiedzieć ale ciężarnym ryć beret
moja fryzjerka wczoraj za to same optymistyczne rzeczy mi opowiadała- jej synek urodził się w 29 tygodniu z wagą 900 g jest ślicznym zdrowiutkim 3 latkiem- takich rzeczy chce się słuchać
dziewczyny, mi jest tak ciężko,że wyć mi się chce- mam doła ciąg dalszy 
mam wszystkiego dość- czyżby depresja przedporodowa? 
|
Aż chce się słuchać takich dobrych wiaodmości 
Nie denerwuj się kochana może to nie jest pocieszające ale teraz to normalne, i ten brak sił i doły.
Ja też się codzień wkur.iam bo mam tyle zapału żeby cokolwiek zrobić a na nic siły Ale jeszcze tylko 3 miesiące ! 
Ale ze mnie mops..wczoraj przespałam prawie cały dzień, dzisja dopiero z łóżka się zwlekłam , senność mnie bierze jak w I trymestrze, i nawet wcale nie tak często chodzę do kibelka bo tylko raz się budze w nocy.
Wczoraj w nocy postanowiliśmy się z męzem pokochać od x czasu. Były jakieś igraszki ale sexu nie było już z miesiąc, no i ... nie wyszło
Mam jakąś blokadę, nie wiem co się ze mną stało, ale ciągle myślałam o dziecku, że on mi ją przygniecie, na dodatek Mała zaczęla kopać i mi się śmiać zachciało,poza tym ten brzuch wielki jakoś mi przeszkadzał no i nie wiem kompletnie się zablokowałam 
Nie wiem co się ze mną dzieje, szkoda mi tego mojego męża i boje się że tak będzie do samego porodu albo nawet i później. Już mam jakieś czarne wizje że on sobie kochankę znajdzie 
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
przypomnialo mi sie cos śmiesznego:
1 - ogladamy wczoraj 1 z 10 i jest pytanko skierowane go jakiegos pana (!!!) , nie pani
- "Co oznacza skrót PZPN?"
- a gościu mysli, mysli i nagle - Polski zwiazek.... nauczycielstwa polskiego
2- ale mialam wczoraj sen, o mamuniu!!!
śniło mi się że sie sexiłam w windzie z ... Putinem 
|

|
|
|