2012-10-25, 13:45
|
|
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
Napisane przez winter76
Zabawkę, najlepiej grającą. klik tylko w smyku drogo, duzy wybór jest w carrefourze.
|

Czemu najlepiej grającą? Jak sobie wyobrażę siebie w roli rodzica to chyba bym zaciukała osobę, która zafundowałaby mi odtwarzanie przez dida na okrągło tej samej koszmarnej melodyjki To jakieś atrakcyjne dla didów, sprzyja rozwojowi?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
ja jak kupuję ubranko to na wyrost ok 0,5 roku  np półrocznemu Didowi kupuję takie na rocznego, jest pewność że w końcu dorośnie 
a jak nie ubranko to jakąś zabawkę edukacyjną, książeczkę?  teraz są takie bajeranckie grające np
|

Cytat:
Napisane przez Spoora
Ale jakaś zabawkę wolisz kupić i do jakiej kwoty około? 
|
No właśnie pytam, bo zielonego pojęcia ni mam co się kupuje, taki did nie bardzo jarzy co sie wokół dzieje, zainteresowań też raczej nie ma 
Myślę tak do 50 zł, o ile to realne Nie będę didu kupować droższych prezentów niz jego rodzicielce 
Cytat:
Napisane przez kamena
że się wydziela to nie spiskowa, spiskowa że ludzkość jest ogólnie specjalnie podtruwana fluorem żeby osłabić mechanizmy obronne i wzmocnić podatność na manipulację
nie mam pojęcia czy to prawda czy nie, ale po wczorajszej lekturze internetu wlazłam na warszawskie wodociągi żeby sprawdzić zawartość związków fluoru w domowej kranówie a w sklepie obejrzałam etykietę muszynianki czy pływają w niej aniony fluorkowe
zabawkę do gryzienia / kąpania np.
|
ad. 1 lepiej sprawdź pastę do zębów 
ad. 2 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Rozglądaj się uważnie, może na ulicy coś znajdziesz 
|
|
|
|