Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLV
Wątek: Scent Bar XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-25, 13:45   #729
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Zabawkę, najlepiej grającą.klik tylko w smyku drogo, duzy wybór jest w carrefourze.

Czemu najlepiej grającą? Jak sobie wyobrażę siebie w roli rodzica to chyba bym zaciukała osobę, która zafundowałaby mi odtwarzanie przez dida na okrągło tej samej koszmarnej melodyjki To jakieś atrakcyjne dla didów, sprzyja rozwojowi?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja jak kupuję ubranko to na wyrost ok 0,5 roku np półrocznemu Didowi kupuję takie na rocznego, jest pewność że w końcu dorośnie
a jak nie ubranko to jakąś zabawkę edukacyjną, książeczkę? teraz są takie bajeranckie grające np

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale jakaś zabawkę wolisz kupić i do jakiej kwoty około?
No właśnie pytam, bo zielonego pojęcia ni mam co się kupuje, taki did nie bardzo jarzy co sie wokół dzieje, zainteresowań też raczej nie ma
Myślę tak do 50 zł, o ile to realne Nie będę didu kupować droższych prezentów niz jego rodzicielce

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
że się wydziela to nie spiskowa, spiskowa że ludzkość jest ogólnie specjalnie podtruwana fluorem żeby osłabić mechanizmy obronne i wzmocnić podatność na manipulację

nie mam pojęcia czy to prawda czy nie, ale po wczorajszej lekturze internetu wlazłam na warszawskie wodociągi żeby sprawdzić zawartość związków fluoru w domowej kranówie a w sklepie obejrzałam etykietę muszynianki czy pływają w niej aniony fluorkowe

zabawkę do gryzienia / kąpania np.
ad. 1 lepiej sprawdź pastę do zębów

ad. 2

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Rozglądaj się uważnie, może na ulicy coś znajdziesz

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora