Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-25, 14:18   #162
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez aganieszkab Pokaż wiadomość
hehe też tak czasem mam szczególnie jak w pracy jestem a praca nie woła żeby ją przerobić

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Kathe, już Cię dopisałam do listy.

Inutil, cudny Synio!

Iza,

Esiu, u mnie się zanosi na to, że od # minie rok, zanim zaczniemy staranka.
A pielucha mi potrzebna do... odciskania włosów po kąpieli Byłam dziś w jednym dzieciowym sklepie i były tylko w paczkach po 10 szt.
Odpoczywaj i zbieraj siły na powitanie Królewny

Ja jestem ubezpieczona na męża, ale ten świstek mi potrzebny jest tylko do refundacji leków i pobytu w szpitalu. Do lekarzy chodzę tylko prywatnie. Mam wykupiony abonament i w nim mam m.in. gina i prawie wszystkie badania.

I dziękuję za kciuki, ale egzaminu nie zdałam. Mam rok w plecy. Zaczynam od marca.
I tu już nawet nie chodzi o to, że strata czasu, pieniędzy i nerwów. Ja znowu nie wiem, kiedy się będziemy starać o Dzidzię...
O kurcze nie mam poprawki?:przytul :

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując