Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-26, 08:27   #2108
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

dedra już odpowiadam
Mój mąż ma 27 lat, ja 22. Zaręczyliśmy sie w październiku tamteg roku, ślub był 22 września. Czyli miesiąc i pare dni temu. Oboje z TŻ od zaręczyn mówiliśmy, że si nie będziemy zabezpieczać, że iedy Bóg zesle nam dziecko, wtedy go przyjmiemy. Poza tym to tez slubowaliśmy przed oltarzem. JA pragnienie dziecka odczuwałam już dawno, jednak czekałam bo wiedziałam,że chce po slubie. Mąż tez nie chciał czekać nie wiadomo ile. Rozmawialiśmy o tym długo. Może wpływ miało to, że kiedyś zostałam nastraszona, że dziecka mogę nie mieć( z własnej głupoty). Nie czuje sie ani za młoda ani nie przygotowana Wrecz się ciesze, że będę w takim wieku miała dziecko, hce tez spróbować od nastepnego roku studia zaoczne, gdyż kiedyś stuidowałam ale przerwałam z powodu choroby.
Co do naciesenia się soba , sexem- sex możemy uprawiac rówież w ciązy Na razie przeciwskazan nie ma. Myślę, ze decyzja, którą oboje podjeliśmy jest najwłaściwsza. To nie jest tez tak, że od razu szliśmy w łóżko i że robimy dzidziusia. poprostu byliśmy w podróży poslubnej, po tym jak wróciliśmy zajrzalamw kalendarz policzyłam i okazało się, że to są dni płodne Jakoś się udało... Wyluzowanie, radośc ze ślubu, z siebie samych Z drugim pewnie poczekamy troszkę ale już spróbujemy z Tym NPR.