Zadomowienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Dzięki za odpowiedzi o oliwkach 
To Tymek też pewnie nie polubi... Ja nie jem oliwek, a mam przypadkiem w domu słoiczek zielonych i myślałam, że się pozbędę 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
proszę o kciuki na wtorek  zadzwonili ale zostalo 3 kandydatow i jeszcze jedna rozmowa malza czeka......musi sie udac 
|
Będę trzymać 
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
Padł nam odkurzacz 
polecacie jakieś? chyba był ten temat poruszany, ale nie mogę tego odnaleźć przez wyszukiwarkę.
|
Ja mam taki i lubię go. Zawsze miałam Zelmera, ale cieszę się, że zmieniłam, ten jest jakiś poręczniejszy.
Cytat:
Napisane przez Miramej
Przerabiałam to, wysłałam pytanie do kilku sprzedawców i długość wkładki miała rozrzut chyba z 1,5 cm
No Ty też opowieściami nie sypiesz 
|
No dokładnie, tylko ja nie rozumiem za bardzo jak oni to robią 
Z tego samego powodu co Ty - w przedszkolu w porządku, to co będę przeżywać Za to za jakiś czas Ci sypnę o czym innym, nie myśl, że nie 
Cytat:
Napisane przez angy
Znaczy tak: 
generalnie wszyscy są po jednej stronie, ale oczywiście zespół się podzielił-na tych, co to do rzeczonego szczerzą się, aż miło (a za plecami równą po nim jadą) i na tych, co szczerzyć się nie potrafią (tutaj ja się zaliczam  ); są też neutralni, co to mało mają bezpośredniego kontaktu i tak naprawdę sami za żadną działkę nie odpowiadają. Ci są niejako z boku.
Mój problem polega na tym, że ja nigdy dupowłazem nie byłam, bo zwyczajnie nie potrafię nim być, a on mam wrażenie uwielbia właśnie takich płożących się przed nim.... Poza tym-strachu jako takiego też nie czuję, jestem tylko mega mega wściekła, że ktoś taki nam się trafił i że ktoś taki może być szefem , a mi tak trudnorobić dobrą minę do złej gry... No trudno. Już pogodziłam się z faktem, że ulubienicą nigdy nie będę
Plus tego wszystkiego jest taki, że z księgowością, z którą do tej pory stosunki były takie, że szkoda gadać, jest teraz taka komitywa, że ja cież pierdziele
Kurka jak ten syrop się nazywa..... coś na P.... zaraz sobie przypomnę 
Edit: Pectodril
Wzięłam 26, a wkładka..hmmm... trudne pytania dziś zadajesz-nie wiem
Czyli jest dla mnie nadzieja
Zosia nie mówi chyba tylko r, ale nie doszłam do logopedy jeszcze 
|
Nawet nie podejrzewałam Cię o to To chyba najgorsza z możliwych opcji, fuj.
Nie musisz być ulubienicą, ale szanować Cię powinien 
Takiego jeszcze nie miałam, ale widzę, że jest na receptę i tak.
A zobaczysz w domu? I zmierzyłabyś wkładkę? Ja co prawda potrzebuję 27, ale byłby jakiś punkt odniesienie, bo z tymi mierzonymi przez sprzedawców, to... Bo ja, żeby tym razem nie obudzić się z ręką w nocniku, już wczoraj zrobiłam szybki internetowy przegląd zimówek i mam kilka typów, w tym takie jak Wy, tylko czarne. Stąd te pytania
Tak, ale ja też przeszłam plucie na mnie i na otoczenie, więc jeszcze poczekaj 
Tymek też nie mówi tylko "r", ale przedszkolny logopeda powiedział, że ma prawo jeszcze nie mówić i nie trzeba się nigdzie wybierać.
~~~~~~~~~~
Dziewczyny, dawałyście może dzieciom kawior?
.
|