Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-28, 07:19   #2103
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Ola, zerknęłam na all na tę Helly Hansen, ale chyba nie ma tego, o czym piszesz
Nie znam żadnych "technicznych" firm, musisz mi wytłumaczyć jak o myciu mydłem
A ten kombinezon Tomek ma jednoczęściowy? Już go nosi, czy u Was jeszcze jest w miarę ciepło?

A tak w ogóle, to może coś więcej napiszesz, np. co u Was słychać?

Kuba chodził w rajtkach po domu, ale jak miał 1,5 roku, teraz jakiś za duży mi się wydaje, choć jemu chyba jeszcze bez różnicy

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

A, Ola, Ty miałaś dla Tomka jakieś zimowe Ecco, prawda? Jakie? Byłaś zadowolona? Nie marzła mu stopa?
w tym roku jeszcze nie chodził, bo rano było tylko zimno a w ciągu dnia było slonecznie i kilkanaście stopni

tak mieliśmy rok temu i w tym też mamy Ecco i nie zauważyłam żeby było T zimno

u nas wszystko ok, T się zaaklimatyzował w przedszkolu, a ja sporo pracuję, więc zaglądam tylko co piszecie i przelatuję wzrokiem, bo na nic więcej nie mam siły
teraz wyjeźdżamy na Wszystkich Świętych to będę miała kilka dni wolnego; listopad zapowiada się bardzo pracowicie - ale udało mi się zabrać tylko czas mój osobisty, a nie te 2 popołudnia, które jestem w domu w tygodniu

morska, chciałabyś jakies mydełka z organique? będę zapewne w tym sklepie w swoich sprawach t mogłabym Ci kupić jesli chcesz - jak się zdecydujesz to pisz pw

miramej, jak małż wstanie to zapytam go o ten kombinezon; tak jest jednoczęściowy - T sam go nawet potrafi założyć tylko w zapięciu trzeba pomóc

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2012-10-28 o 07:36
p4w jest offline Zgłoś do moderatora