2012-10-28, 11:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Cytat:
Napisane przez bleedingsun
Cześć dziewczyny
Strasznie dawno mnie tu nie było, trochę zaniedbałam włoski przez ostatnie kilka miesięcy i chcę się poprawić. W związku z tym w piątek podcięłam końcówki, zamówiłam olej arganowy i kokosowy, maskę winogronową Organique oraz kompaktowego Tangle Teezera ^^
Mam do was pytanie odnośnie jednego produktu. Kolor moich włosów to chłodny blond (jak widać na zdjęciu, jeszcze z 2011 roku) i zastanawiam się czy spray John Frieda Go Blonde naprawdę rozjaśniłby je przy okazji im nie szkodząc. Wklejam skład:
Water, Hydrogen Peroxide, Polysorbate 20, Disodium Phosphoric Acid, Vp/Va Copolymer, Fragrance, Polyquaternium 47, Polyquaternium 55, propylene Glycol, Ext. Violet 2, Vitis Vinifera Juice Extract, Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citrus MEdica Limonum Peel Extract, Glycerin, Helianthus Seed Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopherol, Peg 40 Hydrogenated Casto Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Extract, Butylphenyl, Methylpropional, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool
Nie wydaje mi się, żeby miał jakieś dobroczynne działanie na włosy  Ale czekam na wasze opinie.
Nigdy nie farbowałam włosów i nie mam zamiaru, ale od czasu do czasu każda kobieta ma ochotę na jakąś zmianę 
|
Drugi składnik to perhydrol (woda utleniona) więc cóż... zbawiennego wpływu to on mieć nie będzie
Piękne masz włosy, nie kombinuj
|
|
|