Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-29, 07:02   #4920
booziaczek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
Witam w nocy już prawie od godziny nie śpię. Musiałam pobrać siuśki na badanie a maluszek chyba skopał mi pęcherz bo już dłużej nie dało się wytrzymać. Myślę czy zrobić sobie dodatkowo morfologię niby lekarz nie kazał, ale tak dla własnego spokoju wolałabym wiedzieć czy wszystko ok.

Dziś już prawie nie ma śniegu, jeszcze w niektórych miejscach leży ale widać, że jest ciężki i mokry. Pokażę Wam jak wczoraj z rana było ładnie
Przy okazji pochwalę się jakie używane ciuszki udało mi się kiedys kupić- gruby ciepły sweterek i 2 pary sztruksów-jedne ocieplane, drugie nie

aha bo już myślałam, że ból w tym miejscu oznacza, że coś niedobrego dzieje się z ciążą....no ale na szczęście nie, najważniejsze że już wszystko dobrze

powiem Wam, że naoglądałam się tych wcześniaków i zaczyna mi palma odbijać ze strachu przed przedwczesnym porodem

za zakupy, poszczęściło Ci się znaleźć tyle fajnych rzeczy
co do baby kradnącej z koszyka... brak słów, niektórzy w lumpeksach zachowują się jak dzicy-jakby te ciuchy to było złoto albo sprawa życia i śmierci

oliwka jak możesz to uciekaj z pracy i pod kołderkę, najlepiej zdusić tą chorobę zanim się rozkręci
u mnie bardzo podobnie krajobraz wyglada a co do ciuszków

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale miałam sen śniło mi się że urodziłam synka i to był jakiś sen w śnie że spałam i się obudziłam bo tż przywiózł małego do domku a ja patrzę że brzucha nie mam tz musiałam urodzić ale przecież to za wcześnie bo ja w połowie dopiero ciąży i tak myślałam czy ja coś przespałam czy co ale maluch zdrowy duży piękny a ja nie wiedziałam nawet kiedy go urodziłam w którym tygodniu ile miał w domu nie miałam nic poza torbą przywiezioną przez tż w której było raptem kilka pieluszek, (bo jeszcze miałam czas do porodu przecież) to ja zaczęłam wydzwaniać po znajomych czy mają ciuszki do oddania bo nie mam w co malucha ubrać a na zakupy już nie zdążę pojechać jak na złość mi nikt nie odbierał telefonów jakiś kompletny misz masz
hihi ale nasza podswiadomośc płata nam figle ja miałam podobny sen jakis czas temu

witam z rańca dziecie od korków chore dzieki czemu moge dłuzej poleniuchowac w domku ja wsuwam jogurt a pranie siie robi
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora