2007-02-18, 21:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
Napisane przez Flofferek
dziewczyny szybka wielka prosba, zginela mi mapa lublina, powiedzcie gdzie jest leszczynskiego 7 [mam jutro rano tam zajecia a nie wiem ktora to czesc leszczynskiego;/]
dzieki za pomoc 
|
Ale w ogóle nie wiesz, która to jest Leszczyńskiego? Ta, gdzie kino Kosmos jest, od Parku Saskiego w dół, 44 tam jeździ. Tam się odbiera dowody osobiste i prawa jazdy . A gdzie 7, to ja nie wiem, może zobacz jaki numer ma kino to będziesz wiedziała, mniej-więcej gdzie to 
Edit: Ally, wyprzedziałaś mnie 
Cytat:
Napisane przez iza84
Gdzie są w Lublinie hurtownie fryzjerskie- interesują mnie odżywki  (np. Kallos) oprócz tej na Głębokiej (koło salonu Trendy) dajcie namiary! 
|
Nie chciałabym Cię okłamać, ale ostatnio widziałam właśnie jakiś sklep fryzjerski (tak mi się wydaje, że fryzjerski, bo byłam po 2 stronie ulicy) Sinus na Zamojskiej, tutaj od strony Królewskiej, na pewno przed przystankiem 6-ki, 17-ki... (odcinek Bernardyńska-do 1 przystanku właśnie). Po lewej stronie jak się idzie od Królewskiej.
Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje 
|
|
|