2012-10-30, 12:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
Napisane przez suzi31
Witam się i ja w nowej częśći wątku  , niestety w nienajlepszej formie, ale jakoś damy radę 
Cały dzień leżę w łóżku i się kuruję. Mąż mnie zaraził, mam zapchany nos, bolące gardło i ogólnie czuję się jakby coś mnie rozjechało. Mąż w jeszcze gorszym stanie, nawet dziś wybiera się do lekarza. Na szczęście najlepiej czuje się córcia, choć też przeziębiona.
Także w tym roku Święto Zmarłych mamy z głowy, nadrobimy jak się wykurujemy i mam nadzieję, że w niedzielę odwiedzimy groby.
Od tygodnia (odkąd położna kazała mi ograniczyć jedzenie) czuję się znacznie lepiej jeśli chodzi o sylwetkę, nie jestem już tak ociężała, brzuch zmalał i na prawdę była mi potrzebna mi taka mobilizacja. Poza tym nie mam już wilczego apetytu, jak ręką odjął, ciekawe
Pozdrawiam gorąco w ten smętny u nas dzień (zimno, 1,5 st., pochmurno i deszczowo) i życzę wszystkim mamusiom dużo zdrówka  .
|
Dużo zdrówka dla Was, a jak mąż do doktora idzie to faktycznie musi byc chory. Niezła teoria z tym jedzeniem, ja mam wilczy apetyt i sobie pozwalam, ale na razie tyje w normie i gin nic nie mówi.
Cytat:
Napisane przez Debrah
Heej
Jakaś obolała jestem ostatnio, brzuch mi bardziej twardnieje, mięśnie ciągną i źle mi się w nocy śpi. Chyba dopiero teraz zaczynam odczuwać, że faktycznie jestem w tej ciąży..:P Bo wcześniej, poza drobiazgami było w zasadzie całkiem normalnie.
|
Mni eod wczoraj kłuje w lewej pachwinie, jakby mnie ktoś tam szpilką szturchal.
Co do włosów to nie mam pojęcia bo sama już miesiąc sie wybieram do fryzjera i wybrac się nie mogę.
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------
Cytat:
Napisane przez adusia1554
Zawsze jest szał na jakieś imię. Teraz panuje Julia, ale u mnie w okolicy też mnóstwo Majek, Len i Wiktorii.
Jak ja się rodziłam to była szał na Natalie i mama się uparła że tak mam mieć na imię ale tata poszedł mnie zarejestrować i jestem Adriana Natalia  Powiedział że nie będę jedną z wielu  Teraz wszędzie muszę pilnować bo każdy pisze moje imię przez 2 n Adrianna 
My z mężem wybierając imię też patrzeliśmy żeby nie było jakoś bardzo oklepane ale żeby i dziecku życia nie uprzykrzyć no i została Sara. Znam 2 ale to już nastolatki
Ja mam to samo także się nie martw cała półka papierów czeka na uporządkowanie
|
U mnie w rodzinie jest juz mała Lena i Emilka, a u Tż Lena i Roksana; najbardziej chciałam Julia bo to po babci by było, drugie to Hania ale Tż powiedział stanowczo nie. Oliwii nie znam zadnej tylko jednego Oliwiera, a nie chciałam też imion typu Kasia, Asia, Basia, ładne ale jednak nie.
|
|
|