Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zachowanie przyjaciela
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-31, 10:14   #1
szeps
BAN stały

Zachowanie przyjaciela

Mam pytanie odnośnie zachowania mojego przyjaciela. Znamy się od 12 lat, albo więcej.
Chodziliśmy do jednej klasy w szkole podstawowej i gimnazjum. Mimo, że poszliśmy do innych szkół średnich trzymaliśmy ze sobą kontakt, często bowiem wspólnie spędzaliśmy czas. Na studia wyjechałem do Wrocka, zaś on pozostał w Koszalinie gdzie studiuje.

Teraz nie dawno chciał mnie odwiedzić i zgodziłem się. Wynajmuję mieszkanie u 70 letniej kobiety, z którą razem mieszkam, Pani zgodziła się, by przyjechał do mnie kolega i przenocował 2 noce.

Przyjechał jakiś czas temu w piątek i był do niedzieli.

Piszę bo do dziś zastanawiam się czy jego zachowanie było normalne.

Przyjechał w piątek, zrobiłem mu kolacje.. Poszliśmy spać, każdy w innym pokoju. Nazajutrz wyszliśmy pozwiedzać miasto i wróciliśmy koło 15.

Kolega zadzwonił do innego kolegi, chodził z nim do klasy w liceum i umówił się na piwo.
Wyszedł przed 16.

Wkurzył mnie bo powiedział "o mnie się nie martw, poradzę sobie, gdybyś ty wychodził to bym się o ciebie martwił i bał, że się zgubisz, ale ja poradzę sobie, jedni są lepsi, drudzy sobie nie radzą".

Wkurzył mnie bo to był chamski tekst, odpowiedziałem "nigdy się tu nie zgubiłem, to nie ględź jak nie wiesz"

Kolega wyszedł i wrócił po 22, po 6 piwach. Gdy otworzyłem drzwi czuć było ten smród siarki.

Nasuwa mi się pytanie, czy jego postawa była ok? Wrócił jak do hotelu po 6 piwach, po 22 wiedząc, że mieszkam z tą Panią. Dla mnie to postawa 0 kultury.

W niedzielę gdy wychodził, powiedział kobiecie dowidzenia nawet nie podziękował za gościnę. Przecież ona nie musiała się zgodzić, by przyjechał.

Mi również nie podziękował, tylko wsiadł do pociągu, powiedział idź już.

Nawet nie napisał sms, że dojechał do domu itd

Czy jego zachowanie było normalne i nie potrzebnie analizuję, czy jednak daleko było słabe
szeps jest offline Zgłoś do moderatora