Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OSZCZĘDZAMY - rabaty/karty/punkty/promocje /itd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-31, 15:49   #5
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: OSZCZĘDZAMY - rabaty/karty/punkty/promocje /itd

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
- dodatkowe pkt za paliwo wymienne na późniejsze litry paliwa
- dodatkowe pkt za zakupy w wieeeeelu marketach czy to spożywczych czy odzieżowych wymienne na towary
- liczne promocje internetowe pt "kup jedno drugie dostaniesz za pół ceny, a nawet za darmo"
- karty rabatowe obsługujące kilka sklepów, stacji czy witryn internetowych na których mogliśmy gromadzić dowolne pkt wymienne na kolejny towar
- nie wspominając już o licznych promocjach, z pewnością ktoś widział programy pt" łowcy promocji"
- itd.
czasami jest promocja w lidlu, że jak się zrobi zakupy za ileś tam, to się dostaje zniżkę na paliwo, bylo tak też w tesco ale nie wiem jak jest teraz..

łowców promocji oczywiscie widziałam nie raz nie dwa ale u nas się tak nie da po 1. nie ma takich kuponów, po 2. wszelkie promocje nie łączą się gdyby w Polsce było cos takiego, daję sobie rękę uciąć, że podczas zakupów w dużej częsci bazowałabym na kuponach

a tymczasem zapraszam Cię tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post37332098
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując