2012-10-31, 18:15
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nadmiar pracy zniszczył związek?
Cytat:
Napisane przez negraa
Cieszę się, że znalazłam kogoś w podobnej sytuacji do mnie i że Wam się ułożyło
Myślę, że jest właśnie tak jak mówisz, na razie jest podekscytowany pracą, bo jest to coś nowego. Boję się jednak, że to ze nie wytrzymuje nie będzie wystarczającym bodźcem do tego zeby w miarę szybko to przerwać. Wilekie ambicje plus upór nie są czasem dobrym połączeniem.
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ze pisałam, ze nie jesteśmy razem od 2 tygodni, dlatego zastanawiałam się też czy w ogóle próbować z nim rozmawiać na ten temat. Powiedział, że nie ma na nic czasu, że sam już nie wie czego chce w życiu a i na razie się do siebie nie odzywamy.
Co o tym sadzisz?
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------
jesienny_lisc dziękuję za odpowiedź, przeczytam Twój wątek.
Ojej, a jakie problemu zdrowotne wywołał ciągła praca u Twojego faceta? Jeśli oczywiscie chcesz o tym pisać.
|
A przepraszam to mi umknęło. Hm ciężka sprawa w sumie masz dwa wyjścia: podjąć ostatnią próbę i się odezwać, albo nie odzywać sie i zacząć życ dalej bez niego...może oprzytomnieje, ale może wtedy będzie za późno i już go nie będziesz chciała.
Zastanów się też czy warto w końcu byliście szczęśliwi razem i tak po prostu odpuścił związek i ciebie dla pracy...
|
|
|