Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olejek Bio-Oil na blizny i rozstępy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-10-31, 21:19   #6
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Olejek Bio-Oil na blizny i rozstępy

Cytat:
Napisane przez blackdaisy Pokaż wiadomość
Uzywam juz dwa lata i moje pidzamy i posciel bez plam

Bardzo ladnei zmiekcza skore, pachnie delikatnie, jest wydajny.

Kupujac olejek nalezy sie spodziewac, ze nie bedzie sie wchlanial blyskawicznie tak jak kazda oliwka. Nie wyobrazam uzywac BoilOil na dzien. Jesli ktos tego nie lubi 0 ten specyfik zdecydowanie nie jest dla niego.

Kupuję różne olejki i używam do ciała, twarzy i włosów, jestem ich wielką, wielką miłośniczką, dlatego między innymi w czasie ciąży postanowiłam się skusić na ten, tym bardziej, że w tamtych latach był szał na niego w UK. Przed tym olejkiem jednak przestrzegam, bo przynajmniej w moim przypadku, z resztą nie tylko moim, co można spostrzec czytając recenzje w KWC na temat Bio-oil on się w ogóle nie wchłania w skórę, ma też wiele innych wad, po kilku zastosowaniach wręcz ściąga skórę. Mimo wszystko uważam, że każda potwora znajdzie swojego adoratora, więc niewątpliwie dla kogoś, kogo skóra ma inne niż moja potrzeby bio-oil okaże się idealny. Przestrzegam jednak, po pierwsze: nie liczcie na cuda, które obiecuje producent i reklama, po drugie, nie kupujcie od razu największej pojemności i szukajcie promocji, jeśli już naprawdę chcecie go wypróbować

Edit: Poza tym to całe Bio w nazwie to pic na wodę. Parafina jakoś na początku składu, kilka ekstraktów roślinnych wsumie z 5%, parfum i tyle. Za takie pieniądze można znaleźć coś o wiele wartościowszego.

Edytowane przez Korah
Czas edycji: 2012-10-31 o 21:28
Korah jest offline Zgłoś do moderatora