2012-11-01, 15:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp
Domiwika, no rzeczywiście.
Z tym kolegą od zaliczeń to pewnie jest tak, że podświadomie wiedziałaś, że już czas na zaliczenia, więc może się odezwać To mogło być do przewidzenia.
Z babcią - pewnie miałaś obawy, że może umrzeć
Co do tej sytuacji z drogą i hamowaniem - może kiedyś miałaś jakąś obawę, że tam może się coś stać. A może kiedyś się tam zdarzył jakiś wypadek.
Nie wiem, tłumaczyć będę bo nie znam czyjejś sytuacji.
Jednak po sobie widzę, że sny potrafią odzwierciedlać głębsze uczucia - lęku, strachu, nadziei, żalu itp. Nie są raczej przepowiednią. Wg mnie jeśli sen się sprawdza, to zwyczajnie jest to zbieg okoliczności - sytuacja zmierzała do tego i stało się, jak się stało. To, że wcześniej o tym śniliśmy wynikało z tego, że obawialiśmy się, że to się stanie, bądź mieliśmy nadzieję na taki obrót wydarzeń.
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Bellitudoo
Bo ja rozumiem,ze te ciała mogły być w strasznym stanie.. No, ale to mogli chyba jakieś badania zrobić? Teraz mogą.. skąd w ogóle zaczęły się te ekshumacje, od kogo to się zaczęło? Bez powodu sobie nei zaczęli..
Właśnie chciałabym Jantar, ale nie ma na dozie  Mam swoją z niacynamidem i kofeiną, ale chciałąbym kupić coś, póki mam kasę  I odżywkę i maskę jakąś. Ale nie mam pomysłu co..
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
Chciałabym kupić stacjonarnie, żeby nie płacić za wysyłkę.
|
Podobno Jantary na DOZ dorzucane są w czwartki
Ja na początku tygodnia widziałam, że był niedostępny. Zamówiłam jakoś w piątek rano, dwa od razu. Zauważyłam, że są tańsze. Chyba były kiedyś droższe, ja kupiłam za 8,60zł
|
|
|