Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zmusić mężczyznę by wrócił do dawnej "postaci"?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-12, 10:46   #4
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Smile Dot.: Jak zmusić mężczyznę by wrócił do dawnej "postaci"?

Dobijające.Nie wiem, co Ci poradzić, bo nie mam w tej dziedzinie żadnego doświadczenia. Ale wyobrażam sobie co czujesz. Jedna tylko rzecz przychodzi mi do głowy, o której ostatnio mówiła mi przyjaciółka( ).Taki mały sposób, żeby facet zrozumiał to i owo. To porada z jakiejś książki, niestety nie pamiętam tytułu.Z premedytacją robisz nastepująca rzecz, np. pierzesz jego ulubioną białą koszulę z czerwonym farbującym swetrem. Efekt wiadomo jaki.Po wyjęciu koszuli z pralki robisz słodką minę i rozkładasz ręce- tak wyszło, masz za dużo obowiązków, pomyliło Ci się, nie pomyślałaś...Zdaniem autorki tej książki facet się wścieknie i nawet nauczy się sam obsługiwac pralkę.W sprzyjających warunkach już nigdy nie będziesz musiała prać, bo Ci nie pozwoli, bo przecież nie umiesz. Coś na zasadzie psiej tresury. Wiadomo, żeby oduczyć szczeniaka sikania w domu, najlepiej wymoczyć mu pyszczek we własnych sikach.Ponieważ nie rozumie, jak się do niego mówi, trzeba mu to zwizualizować posługując się mataforą. Tak mała sprytna nauczka.Podobno działa, mam zamiar wypróbować w sytuacji podbramkowej.

Edytowane przez koko
Czas edycji: 2005-05-12 o 10:49
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując