Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
Napisane przez Luna0
Miałam ale nie było terminów a że nasi rodzice jeszcze beda to wtedy 
|
A to wszystko rozumiem 
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
Pszczoua Dedra no to do dzieła  a ja trzymam kciuki i na pewno się uda
A ja dzisiaj wita się pierwszą kawką  Ostatnio postanowiłam ograniczyć ją i dobrze mi nawet idzie. Wczoraj po pukaniu z Tż miałam lekkie plamienie nie wiem może po prostu za ostro było  Jajniki czuję codziennie i nie wiem czy to te leki czy po prostu coś z nimi nie tak 
|
Ja też pierwszą kawkę właśnie popijam. Najpierw zjadłam śniadanko, bo mnie coś ssało po nocy 
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------
Cytat:
Napisane przez ANTERIA
Silent Hill 2 to porażka  A co do Paranormal Activity no to w sumie jedynka mnie przestraszyła i każda kolejna część już mniej ale ogólnie podoba mi się ten film i czekamy z Tż aby obejrzeć kolejną część 
|
Silent Hill 2 nie oglądałam, jedynka była beznadziejna. Co do Paranormal Activity to nie zamierzam oglądać, bo potem spać nie będę mogła. Ja nawet programów dokumentalnych o duchach boję się oglądać.
My wczoraj oglądaliśmy Amazing Spiderman Na nowym kinie domowym niezłe efekty. A że tv mamy 50 cali to prawie jak w kinie prawdziwym się czujemy. Leżymy sobie przytuleni na kanapie i oglądamy
Edytowane przez dedra
Czas edycji: 2012-11-03 o 10:07
|