Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rodzina się obraziła, bo założyłem zamek w swoim pokoju
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-03, 20:27   #16
natash88
Wtajemniczenie

Dot.: Rodzina się obraziła, bo założyłem zamek w swoim pokoju

Cytat:
Napisane przez Polski Wilk Pokaż wiadomość
W sumie mnie to efekt kilku sytuacji. Kiedyś to kazałem jej czytać mój dowód osobisty z uwzględnieniem wieku, bo znalazła trochę butelek piwa po mocniejszym wieczorze. Jak powiesiłem trochę plakatów, to czepiała się, że ściany niszczę, a jak było kilka "ładnych dziewczyn"na ścianie, to też jakieś uwagi. Jej pokój jest mi całkowicie obojętny i może sobie w nim robić co chce, nawet nie pamiętam kiedy tam byłem.

Wprawdzie wspomniane sytuacje dotyczą okresu 18-20 lat, ale widzę, że dalej poważnie mnie nie traktuje.
Wiesz co, ja nie wiem po kiego Ty zakładasz te wątki (ten to już w ogóle).

Przechodzisz nadal trudny okres budowania swojej tożsamości i właśnie za wszelką cenę próbujesz się odseparować o matki - symbolicznie już nawet, zakładając ten zamek. Przykro mi, że Twoja droga do samodzielności i dojrzałości nie przebiegła łatwo i przyjemnie, ale najwyższy czas dorosnąć i przeprowadzić porządne pranie własnego mózgu i zastanowić się po co bijesz tę pianę? I tę w wątku 'prawicowym' również. I oczywiście, że nie traktuje Cię dalej poważnie, boś gówniarz i tak się zachowujesz.

Chciałeś takiej analizy czy czego oczekujesz po tym wątku?

natash88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując