2012-11-04, 00:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
ojej princi wierze ze sie martwisz. Mojej kolezanki maluch zlapal grype, niby juz panuje. Trzymam kciuki zeby jednak sie poprawilo! Nie mozesz wezwac do domu lekarza?
princi ojej twoja mama zmarla jak bylas taka mloda? 
nolqa kolejnym razem wybiore sie sama z tz-tem bo on to zawsze jest chetny do robienia kilometrow w sumie to nie przeszlismy niewiadomo jakiego kawalu-od via della spiga bo bylam ciekawa Tiffany (kolejka byla zeby cokolwiek obejrzec,pff wyszlismy) po galleria del corso i corso vitt. emanuele, duomo, la scala. I juz zmeczeni byli tlokiem ja bym jeszcze potem w gore poszla wlasnie, ale stare dziady chcialy wracac.
Ciekawa jestem lushu, wiem ze sporo kosztuje ale na 1 ballistiche i mydelko bym sie skusila. Kiedys kolezanka mi sprawila jedna, jak to pachnialo 
Paletke znalazlam w Sephorze na Corso Vitt Emanuele przez przypadek, bo juz wracalismy. Chcialam capnac Naked Ud ale mnie cena przywolala do porzadku. To wymyslilam ze u mnie nie ma sleekow a zachwalane sa Idz i tez capnij jutro to co zostalo, przy kasie sa 
Cindine tez znam lubie wogole te wloskie kanaly YT. Sporo tam mam na mojej liscie.
W Excelsor tez jest Tiffany i tam sobie poogladalam to srebro za 150 euro wzwyz i Laduree tez jest.
W Rinascente najlepszy parter i corner Mac-a, bo do Maca pro tez nie dotarlam bo to tam gdzie lush. Zrobilam sobie mapke z adresami, teraz sie orientuje Nawet mam w notesiku wszystkie adresy fajnych sklepow 
Zaparkowalismy w Famagosta i potem metrem fruu...
bo jakbym sama sie chciala wybrac do Mi to autobusem do Pv, z PV pociag do Mi centrale i metro...to by wyszla wyprawa
Pogoda szara ale przynajmniej nie bylo mgly 
chcielismy tez kupic panzerotti da Luini bo niby slawne ale jaka tam byla kolejka!!! Warto to tak stac?
Ale ludzi bylo faktycznie kurcze jak przed swietami, nie dalo sie spokojnie nic obejrzec
Tez robie pierniczki sama, ale te kupne troche inaczej smakuja. Jeszcze bym chciala takie w czkoladzie a w srodku dzem 
Sobote przebimbalam to jutro cos trzeba ruszyc z ksiazki
Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2012-11-04 o 00:53
|
|
|