2012-11-04, 09:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaźń Damsko - Męska
Cytat:
Napisane przez Justyna95
Zakochałam się w Nim. Powiedział mi że nie może być ze mną. Ja się nie poddałam. Walczę o Niego. Kto dla miłości walczy - zwycięża. Prawda ?
|
Nie, nieprawda.
Z kim Ty walczysz o tę miłość?
Z rodzicami, którzy Was nie akceptują, jak w Romeo i Julii?
Nie, z nikim nie walczysz.
Jakby chciał, to by z Tobą był. A tak - tylko bywa. A jest ze "swoją" - swoją drogą, biedna dziewczyna.
Cytat:
|
Jeśli chodzi o nas, zachowujemy się jak para, całujemy się, mówimy sobie, że się kochamy.. Wygląda na to, że nieoficjalnie jesteśmy ze sobą. Spędzamy każdą wolną chwile razem. Nie wiem co robić w tej sytuacji, gdyż wiem, że jest ta 'druga' .. Nie jest jego dziewczyną, ale mówi o niej 'moja'.
|
A Ty jesteś kto?
To jest przerażające, że dajesz się tak upodlać.
Świadomie tkwisz w "związku?!" z niedojrzałym gościem, który ma dwie panienki. Nie wiem jak ta "jego", ale Ciebie wcale mi nie żal, bo wykazujesz totalny brak szacunku do siebie samej.
Cytat:
|
A mi wtedy smutno, bo wiem, że nigdy nie będzie ze mną.
|
To po jaką cholerę się z nim widujesz?
Dawaj dalej się sobą bawić.
Cytat:
|
W wakacje był 'ze swoją' na weselu. Jutro jedzie z nią do kina.
|
Pewnie jeszcze później pójdą do łóżka i będą się kochać.
Jak Ci jest, kiedy masz tę świadomość?
Ocknij się.
Cytat:
|
Po raz pierwszy się zakochałam tak naprawdę, po raz pierwszy, od dłuższego czasu znów zaufałam.
|
Też mi zaufanie. Jak możesz ufać komuś, o kim wiesz, że przyprawia rogi swojej dziewczynie i przelizuje inną. A może inne? Nikt nie powiedział, że nie ma Was więcej. Przecież oficjalnie żadna z Was nie jest jego dziewczyną. Tamta jest "jego?" a Ty - no właściwie niewiadomo.
Cytat:
|
Nie rozumiem, dlaczego On mi to robi. Dlaczego chce się ze mną spotykać, daje mi różę na każdym spotkaniu. Zabiera tu i tu.. Ciągle mąci mi w głowie. Ciągle daje mi nadzieje, a ja się łudzę
|
Dlaczego?
Bo sobie na to pozwalasz.
Że się zakochałaś? Nie.
Ale robisz głupio, nie przerywając tego.
Facet jest dupkiem, który lubi mieć kilka spódniczek naraz. A Ty chodzisz i robisz z siebie cierpiętnicę.
Cytat:
|
Zerwać znajomości nie mogę, gdyż On jest dla mnie wszystkim. Nie potrafię bez niego normalnie funkcjonować.
|
Ah, jakie to romantyczne.
To cierp sobie dalej.
|
|
|