2012-11-04, 09:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Dzień dobry.
Noc spokojna, a dzisiaj mam ja mega katar Ale ja, to chyba mam alergiczny.
Cytat:
Napisane przez kism
Poważny wiek 
Jeśli nie ma temperatury, to myślę, że nie musicie iść do lekarza, choć nie jestem pewna, jak z tym pokaszliwaniem  Jakby nie było poprawy w ciągu 5-7 dni, to bym poszła.
Haha, jaki zalotny uśmiech na stole 
|
Tak też zrobimy, że jak się nie będzie poprawiało, to pójdziemy do lekarza. Nie zaszkodzi sprawdzić, czy osłuchowo jest ok.
Dziękuję za odp. 
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987
 Słuszny wiek.
Ten opis katarku, oczka to jakbym czytała o mojej Hani 2 tygodnie temu. Oczko zakrapiałam intensywniej solą fizjologiczną. Nawilżałam nosek i odciągałam Fridą. Oczko przestało łzawić po 2 dniach, katar przeszedł po tygodniu (coś jest w tych 7 dniach  ). I kaszelek też się pojawiał ale to był od tego kataru. Osłuchowo wszystko było ok. Akurat wtedy przypadało szczepienie. Lekarz uznał że wszystko było w porządku.
Widać że leżenie na blacie bardzo Hani pasuje.  Fajna, bujna czuprynka. Mojej Hani troszkę się włoski wytarły z tyłu i ogólnie się jej przerzedziły w porównaniu z tym co było od razu po urodzeniu.
|

Mam nadzieję, że i u nas minie katarek po góra 7 dniach 
Hani też się powycierały włoski z tyłu i na bokach Z przodu ma za to bujną grzywę i tego nie widać 
Cytat:
Napisane przez _Maya_
 widzę, że nasze dziewczyny mają podobną garderobę  szkoda tylko, że nasz bodziak porozciągał się do rozmiarów xxxl.
Jakie rozmiary nosi Hania? bo my zaczęłyśmy od wczoraj wprowadzać rozmiar 6-9m, 74cm...rośnie mi dżdżownica 
|

Nam też się to body rozciągnęło. Niektóre body z tesco są dobrej jakości, a niektóre beznadziejne. Mamy jeszcze takie różowe w serduszka i ono też jest rozciągnięte.
Hania przeszła niedawno na rozmiar 68
"dżdżownica"- fajne określenie Czym sobie Ola zasłużyła na takką ksywę?
|
|
|