Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-04, 09:54   #151
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Dzień dobry.

Noc spokojna, a dzisiaj mam ja mega katar Ale ja, to chyba mam alergiczny.

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Poważny wiek
Jeśli nie ma temperatury, to myślę, że nie musicie iść do lekarza, choć nie jestem pewna, jak z tym pokaszliwaniem Jakby nie było poprawy w ciągu 5-7 dni, to bym poszła.
Haha, jaki zalotny uśmiech na stole
Tak też zrobimy, że jak się nie będzie poprawiało, to pójdziemy do lekarza. Nie zaszkodzi sprawdzić, czy osłuchowo jest ok.
Dziękuję za odp.

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość

Słuszny wiek.

Ten opis katarku, oczka to jakbym czytała o mojej Hani 2 tygodnie temu. Oczko zakrapiałam intensywniej solą fizjologiczną. Nawilżałam nosek i odciągałam Fridą. Oczko przestało łzawić po 2 dniach, katar przeszedł po tygodniu (coś jest w tych 7 dniach ). I kaszelek też się pojawiał ale to był od tego kataru. Osłuchowo wszystko było ok. Akurat wtedy przypadało szczepienie. Lekarz uznał że wszystko było w porządku.

Widać że leżenie na blacie bardzo Hani pasuje. Fajna, bujna czuprynka. Mojej Hani troszkę się włoski wytarły z tyłu i ogólnie się jej przerzedziły w porównaniu z tym co było od razu po urodzeniu.

Mam nadzieję, że i u nas minie katarek po góra 7 dniach
Hani też się powycierały włoski z tyłu i na bokach Z przodu ma za to bujną grzywę i tego nie widać

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
widzę, że nasze dziewczyny mają podobną garderobę szkoda tylko, że nasz bodziak porozciągał się do rozmiarów xxxl.
Jakie rozmiary nosi Hania? bo my zaczęłyśmy od wczoraj wprowadzać rozmiar 6-9m, 74cm...rośnie mi dżdżownica

Nam też się to body rozciągnęło. Niektóre body z tesco są dobrej jakości, a niektóre beznadziejne. Mamy jeszcze takie różowe w serduszka i ono też jest rozciągnięte.
Hania przeszła niedawno na rozmiar 68
"dżdżownica"- fajne określenie Czym sobie Ola zasłużyła na takką ksywę?
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora