Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 12:25   #324
xTync
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!

Cytat:
Napisane przez basia0412 Pokaż wiadomość
oh! jak ja bym chciała, żeby mnie ktoś w końcu pochwalił, że schudłam, to tak motywuję! Moje spadki są bardzo małe, więc dla ludzi, z którymi często się spotykam, różnice są niezauważalne... Ważne, że sama ze sobą lepiej się czuję

Moja przyjaciolka stala wryta jak sroka w gnat. Wszyscy mowili ze bardzo schudlam ! Bardzo motywuje !
W polsce przytylam malo, bo pol kilo. Patrzac na to co jadlam, i ile jadlam to naprawde nieduzo !

Wracam do was juz na forum, jestem w domu. Wczoraj przespalam 24h :d

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Dzisiaj czeka mnie mało zdrowe jedzonko, a ściślej mówiąc - żarcie z McDonalda. Dziadkowie wyjechali, zostawili kasę, a sama nie potrafię gotować, więc... Pewnie zamówię duże frytki, sałatkę grecką, kurczaczki, cola-colę i tyle. Jako obiad

Poza tym czeka mnie fajny dzień i mam nadzieję, że do końca będzie udany. Miłego dnia wszystkim!

ostatnio bylam w McDonaldzie z przyjaciolka, i poszedl BIG MAK , frytki duze i woda hahahaa <- aby to zaoszczedzic kalori .