Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-04, 16:31   #1090
zywieczdroj
Zakorzenienie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja sie wypytam co potrzebne do tego Aero Nie sadze, zeby wymagało cudów, pewnie można użyć starej części i pożyczyć tę część od kogoś.
Dziękuję z góry
Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Zywiec
to fakt teofilów to dosc odległe osiedle.
ciekawe połaczenie jest bezposrednio z Kaliskiego tam gdzie teraz jest pks linia autobusowa nr.6 jezdzi przez teofilow az do zgierza ja tym autobusem jezdziłam do stajni i było ok...ale to z kaliskiego a nie z północnego.
co do tz i opcji z kolezkami podchmielonymi i tekstami typu ze ich dziewczyny to .... na twoim miejscu osikalabym ich ciepłym moczem i o.p.i........e.r....dobrz e twojego tż za stawianie Cię w takiej sytuacji....ja nigdy sobie nie pozwalam na takie ''wchodzenie na głowę''

co do prawka :
muszę zacząć robić testy
muszę w tym tyg zrobić zdjęcie
muszę zapisac sie w tym tyg. na 2 egzaminy
muszę duzzoooo jeszcze pojezdzic
muszę wyczarować kasę

a dziś porobiłam pare domowych spraw od rana a w poludnie mnie powaliło...musiałam zasnąć spałam 2,5 h...teraz kawa bo nie ogarniam nawet własnej d.u.p.k.i
Niestety z Kaliskiego nic do mnie do domu nie jeździ
Ale miło, że kolejna osoba na wątku jest z Łodzi
Porozmawiam dzisiaj o tym z TŻ, chociaż jakakolwiek rozmowa z nim i tak już chyba nie ma sensu. Żebym tylko znalazła szybko jakieś mieszkanie blisko uczelni

Trzymam kciuki za Twoje prawko. Zobaczysz jak już zdasz jak będziesz śmigać po mieście

Kocurko - co studiujesz i w jakim jesteś wieku? Może się znamy a nawet o tym nie wiemy skoro studiujemy w jednym mieście Nie znasz kogoś kto chce mieszkanie wynająć?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora