Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-04, 16:41   #2541
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Pokaż wiadomość
Wróciłam
Kupiłam balsam mrs. potters aloesowy i spray mariona tylko kurcze oba mają chyba proteiny Mogę próbować umyć pottersem i dać na to isanę i czy w ogóle potters jest mocno proteinowy? Na opakowaniu było, że niby ma nawilżać...Już sama nie wiem.
Od kiedy to włosomaniaczka patrzy na to, co napisał producent, hę?
Jak nim umyjesz, to krzywdy sobie nie zrobisz.
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Myślę sobie czy ciachnąć włosy, bo...podobno im dłuższe tym gorzej wyglądam, a sięgają mi dopiero ledwo do ramion. Słyszę to jakiś czas od babci i cioci, czasem od mamy, że źle mi w długich włosach, bo wiszą smętnie i wyglądają na ciężkie. TŻ znowu mi truje żebym zapuściła za ramiona, bo jak zetnę to się obrazi
Tylko rodzi się pytanie: jak ściąć to na prosto ledwo za uszy? Bo cieniowania nie zniosę, za długo to przerabiałam. Bob też mnie nie rajcuje.
Ile razy ja to słyszałam Tyle, że wszystkie kobiety powyżej 25 roku życia w mojej rodzinie obcięte są na chłopaka

Po prostu nie ścinaj, a argument koronny - chłop się obrazi, jeszcze obarczy Cię embargiem na łóżko
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora