Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezenty.Co już kupiłyście??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-04, 22:03   #948
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie
Mam świetną sokowirówkę już ok 4 lata, jestem z niej bardzo zadowolona, więc jak chcesz mogę polecić. Wchodzą całe marchewki i praktycznie codziennie w okresie jesienno zimowym jest używana

Co do kosmetyków, jeśli mogę coś polecić. Bardzo chętnie służę pomocą. Będę tu zaglądać, przyznam, że pomysły na prezenty świąteczne skończyły mi się

Ogólnie myślałam:

Mąż: hmm ciężki wybór, jeszcze brak pomysłu.
Rodzice: tutaj myślałam nad wykupieniem im lekcji tańca towarzystkiego, kiedyś wspominali że żałują, że nie wybrali się.
Teście: myślę nad tym samym lub film 3D (jednak ten drugi to prezent dla całej rodziny)
Siostra: karnet na zumbę lub pędzle do wykonywania makijaży indywidualnie dobrane + etui.
Szwagierka: zawsze dostaje kosmetyki, więc chciałabym coś innego (myślę)
Brat: koszulki? perfumy? nie mam pomysłu.
Dziadek: pomysłu brak
Babcia: metaxa - uwielbia chociaż myślę jeszcze nad czymś innym
Oooo, a jakiej firmy ta sokowirówka? i jaki model? za 2 tygodnie dostanę w pracy premię i chciałabym wtedy zakupić

mam już cały prezent dla młodszej siostry książka, płyta i notes dla mamy też już mam książkę, dla tż się rozglądam, dla taty jakiś alkohol to kupię w grudniu a druga siostra hmm, ona chyba wszystko z kosmetyków ma.. pomadki, tusze, podkłady, korektory, paletki, wszelkie pędzle, gąbeczki i inne akcesoria też.. z pielęgnacją to samo.. nie wiem, ciężko z nią
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując