2012-11-04, 22:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Tallan
Teraz tak  Wcześniej historię.
No ja tuszem bardzo rzadko bo mam długie rzęsy i pomalowane jeżdżą mi po okularach  Poza tym nie ukrywajmy- leniwa jestem
A dziękuję. To teraz jeszcze miejsce do przechowywania by się przydało 
O czym jest ta pierwsza?
|
Robisz mgr czy licencjat? Jakbym miala wybierac 3 kierunek to bym poszła na historię sztuki macie jakieś zajęcia z rysunku też?
Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort
Ładne zbiory
A ja się bardzo lubię malować. Używam chyba wszystkiego oprócz podkładów, pudrów i bronzerów. Hmm...ale mam puder w razie sytuacji awaryjnych. Będę musiała trochę się nim brać przez tydzień, bo dopiero w piątek idę do kosmetyczki na oczyszczanie  Staram się chodzić co 3 miesiące, żeby nie używać tych mazideł.
Makijaż u mnie zależy od dnia. Raz bardziej podkreślam oczy, ale najczęściej to czerwona szminka, cielisty cień i odrobina różu. Albo sam tusz do rzęs. Muszę na nie wydawać fortunę, bo rzęsy mam naprawdę beznadziejne. Ale na razie mam spokój, bo mój ulubiony dorwałam na wymiance i sporo zaoszczędziłam i mam te darmowe miniatury Clinique.
I dzisiaj w końcu też nic pożytecznego nie zrobiłam  zrobiłam sobie więcej półek na lubimyczytac, niczego nie przeczytałam. To może chociaż za notatki się wezmę 
|
Mój ulubiony tusz to max factor 2000 kalorii. Chyba na KWC też jest wysoko w rankingu więc nie tylko mój
Co daje to oczyszczanie twarzy? To bardzo drogi zabieg? Ja bym sie wybrała, ostatnio robią mi się brzydkie syfki ja brodzie :/ a zawsze miałam idealną cerę. Nie wiem co się popsuło 
Cytat:
Napisane przez keine_angst
Ja oglądam "Barbie w Wigilijnej Opowieści" i... "Piratów z Karaibów" 
Chociaż w tym roku chyba wrócę do "Listy do M.". Bardzo fajna komedia 
|
Musze obejrzeć w końcu te listy zbieram sie od grudnia tamtego roku.
Cytat:
Napisane przez zielone_oko
Dzisiaj był kurczak w sosie curry
Listy do M , też mi się podobały
Tallan niezły zbiór
Kupiłam buty, zajęło mi to 10minut , także tŻ uradowany i nie marudził  Trochę poczytałam przy kawce, a teraz biorę się za ćwiczenia 
|
No i fajnie. mmm brzmi pycha. Ja ogólnie uwielbiam takie jedzonko. Zwłaszcza w chińczyku 
Cytat:
Napisane przez Ojoanna29
troszkę mnie nie było i trzeba nadrabiać
a ja już zaczęłam kupować prezenty na święta  żeby później nie było, że kupuję byle co, bo mało kasy to po troszku po troszku już się rozglądam  na razie mam dla młodszej siostry właściwie już cały prezent - płytę The Doors, książkę "Traktat o łuskaniu fasoli" i notesik  dla mamy kupiłam książkę "Alibi na szczęście"  muszę też zacząć ogarniać sokowirówki, bo chciałam sprezentowac tż, akurat wpadnie premia z pracy pod koniec listopada, więc będzie za co kupić  a teraz biorę się za czytanie książki z biblioteki, bo mam wielki plan jutro jechać na siłownię i do biblioteki 
|
Uwielbiam kupować prezenty. Chyba też się za to powoli wezmę
|
|
|