2012-11-05, 07:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie podobam sie facetom.
Spokojnie, zadbaj o siebie, rób coś fajnego co lubisz, uczciwe oceń jak wyglądasz, ubierasz się, bo może warto coś zmienić. Chodzi o to, żebyś czuła się dobrze sama. Żebyś nie potrzebowała innych osób, żeby dobrze się bawić. Wtedy są szanse na normalną relację, kiedy inni zobaczą, że nie jesteś od nich zależna i nie czekasz na ich łaskawy gest. Ja do 18 nie miałam chłopaka, tzn miałam jednego przez 3mce, który mnie unikał i spotykał się ze swoją przyjaciółką no zdradzał mnie nigdy mu na mnie nie zależało, liczył tylko żeby zaliczyć kolejną.
Dopiero koło 18 poznałam kolegę przez internet, fajnie się gadało, kłóciło na różne tematy. Okazało się, że jesteśmy z jednego miasta, więc zaczęliśmy się spotykać jako kumple. Po kilku miesiącach spróbowaliśmy być razem, bo żadne z nas nie wiedziało, czy to ma w ogóle sens. Jesteśmy razem 4,5roku mamy cudowną córeczkę 
Także każda zmora znajdzie swego amatora
Ci chłopcy teraz szukają laski do zabawy, za kilka lat będą szukać żony i wrócisz do łaski. Ale ja takiego męża nie chciałabym. Są jeszcze normalni faceci, którzy szanują dziewczyny/kobiety.
|
|
|