Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 08:24   #877
klementyna1
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość

mi też ostatnio bardzo smakują cytrusy, ale poki co skusiłam się tylko kilka razy na pomelo, bo jest juz naprawde pyszne... Ale mandarynki i pomarańcze to jakoś boję się poki co upwać, bo obawiam sie że jeszcze nie będą zbyt dobre A Tobie gdzie takie dobre udalo się nabyć?

:
JA nkupuje mandarynki w Lidlu- niedrogie 4zł siatka, bez pestek i słodkie
Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze zakupy na all
Przeprzepiekne!
Chyba i ja zaczne kupować coś, bo juz nie wytrzymam, oprócz kocyka, który kupiłam miesiąc temu i gratisów z targów "moda na brzuszek" nie mam jeszcze nic;p
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Cały czas jestem w szpitalu. Dopiero dziś porobią mi jakieś badania, więc praktycznie nic nie wiem.
Głowa do góry i relacjonuj na bieżąco!

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
dziewczyny a tak trochę z innej beczki to ile ZUS ma czasu na wypłacenie kasy, załóżmy że L4 mam do dziś 5 listopada, to kiedy mogę się spodziewać pieniędzy?
Tego nie wiedza nawet najstarsi górale...Ja byłam na l4 6-31 wrzesien i kase za ten czas dostałam......23 pażdziernika! A jak ktos ma rodzine na utrzymaniu i nie ma co do garnka włożyc? To co? Od tej pory jestem cały czas na zwolnieniu i za październik jeszcze nie dostałam...
3mam kciuki za doktorat i wizyty dzisiejsze!

A i jeszcze może jakis pomysł na prezent dla 9-cio latka? w maju idzie do komuni- taki ni to duży ni mały....Ma 2 starsze siostry to moze gra planszowa? Kolejki, tory, ksiązki, auta zdalnie sterowane, rzutki juz byly...

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2012-11-05 o 08:26
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując