Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 10:19   #689
maluchna30
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Tylko się przywitam i lecę do szkoły
Dzisiaj na całe szczęście nie bedzie długo bo po 1 powinnam juz być w domu.
Ale się wczoraj pokłóciłam z TŻ, matkooo
Oglądaliśmy wczoraj mieszkanie, a raczej to był taki domek do wynajęcia, tani bo 400 zł, nie bardzo mi się podobało, bo na odludziu, do miasta jakieś 10 km. I warunki nie takie za dobre np brak c.o i to co mnie przeraziło to taki piecyk metalowy na środku pokoju, zimno mimo palenia w tym piecyku 19 stopni. No nie wyobrażam sobie wprowadzić maluszka do takich warunków, dla TŻ ok, bo jego nie ma cały tydzień to dla niego był by taki hotel na weekend Ale jak zwykle to mi nic nigdy nie pasuje ..
Przypomniały mi się czasy jak mieszkaliśmy w pokoju z kuchnią z TŻ i było stare ogrzewanie (1 kaloryfer), a ja dyktanda i sprawdziany z czapką na głowie i w rękawiczkach sprawdzałam. Potem jak wymieniliśmy ogrzewanie to raj był w domu.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie!
Witam się w 32 tyg!
Czyzby to był juz 8 miesiąc?
Łoo matko ależ ty piękna kobitka jesteś

Badzia, taki brzusio to ja w 4 miesiącu miałam. Super laska z ciebie.

Witam się z wami kobitki po kilkudniowej nieobecności. Ogólnie tż zaczął urlop, który będzie trwał do połowy grudnia, więc pewnie będzie mnie tu mniej, ale podczytuję was regularnie. Ostatnie 2 dni były dla mnie udręką, gdyż prawie w ogóle nie czułam ruchów mojej Oli. Dzisiaj miałam się wybrać do lekarza w naszym ośrodku, ale skopała mnie rano, więc uznałam, że wszystko gra i chciała sobie kruszynka po prostu odpocząć.

Z przyjemniejszych spraw to zakupiliśmy używany wózek tako warrior za 600 zł, a do tego pani dodała kołyskę i chodak. Wózek wyczyściłam, wyprałam, odświeżyłam. TŻ posprawdzał wszystkie ramy, amortyzatory, koła i uznaliśmy obydwoje, że zakup bardzo udany. Poniżej wciskam zdjęcia gondoli, spacerówki i fotelika, który ma również adapter i można go wpiąć w stelaż wózka. Poza tym pani dała jeszcze kołderkę i podusię do wózia. Kołyska od pani leży w garażu, a ta ze zdjęć to jest kołyska zakupiona wraz z bujaczkiem za 150 zł od mojej koleżanki. Także z zakupów jestem póki co zadowolona bardzo.

Jutro na 7.00 jadę na glukozę, a na 13.00 do szkoły rodzenia. Wiem, że nie mogę przed glukozą jeść, ale co z piciem, mogę wziąć butelkę wody ze sobą???

Kiedyś któraś z was wciskała tu link z tanią pościelą z allegro do łóżeczka. Jak nie ma problemu to proszę o powtórkę.

Charliz, mam nadzieję, że wszystko u ciebie ok.

Marsi, wiem jaki to wysiłek przy przeprowadzce do nowego domku, ale nie przemęczaj się kochana za bardzo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciąża 27t 005.jpg (106,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciąża 27t 006.jpg (82,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciąża 27t 007.jpg (87,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciąża 27t 008.jpg (121,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciąża 27t 009.jpg (98,3 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez maluchna30
Czas edycji: 2012-11-05 o 10:22
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora