Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 15:28   #3602
jagnna
Zakorzenienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Dziś będę pichciła zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym mam na to ochotę już od kilku dni.
ooooo włąśnie mi wymysliłaś obiad na jutro :P Tyle że ja robie z kiełbachą, ociupinką boczku, plus pieczarki i ser żółty Szybka, łatwa i przyjemna

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
wlasnie ta nie pewnosc jest najgorsza...

dziewczyny ale sie wystraszylam, rozplaklam sie normalnie;/ dzis maly caly dzien prawie wcale sie nie ruszal... raz go czulam tak delikatnie, wiec poszlam do wanny tam zawsze sie budzi.. a tu leze w wannie, zaczepiam go i nic... obracalam sie na boki, zaczelam szarpac brzuchem... dalej nic zaczelam sobie wkrecac filmy ze.... rozplakalam sie jak dziecko.. juz mialam dzwonic do mojego zeby sie zwalnial z pracy ze jedziemy do szpitala a maly sie laskawie obudzil... Boze jak ja sie balam czy Wy tez tak macie ze wkrecacie sobie glupie filmy??? o ktorych nawet nie chce tu pisac bo na sama mysl chce mi sie plakac(

Ja sobie non stop coś wkręcam. Że się mała za słabo rusza. Potem że za mocno. Potem że za rzadko, lub że za często. Zaczyna mieć takie mikroskurcze od czasu do czasu, więc kolejna wkrętka gotowa. Dzień bez nałożenia sobie kolejnej głupoty do głowy, jest dniem straconym.
A czarnych scenariuszy przerobiłam w głowie tyle, że aż wstyd mówić :|
jagnna jest offline Zgłoś do moderatora