Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 15:55   #2617
Tommorow
Raczkowanie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

hej caly dzien mnie wczoraj nie bylo, a dzis tez przyszlam bez jakies weny.
Wczoraj bylismy w smartlandzie z M. i z Filipem a pozniej znjomi zaporsili nas na obiadokolacje i troche tam posiedzielismy. Jakos ok 18 dostalam tam skurczy i zaczely by dosc regularne i naprawde bolesne ze w gruncie rzeczy wracalismy do domu wczesniej bo juz czulam sie niekomfortowo bo juz naprawde zaczelo bolec. Jak wrocilismy to polozylam malego spac i czekalam czy sie bardziej bedzie rozwijac i czy trzeba juz jechac. Ale polozylam sie zaczelo przechodzic (a u nich sie 5 godzin meczylam).
Rano wstalismy do szkoly to jak tylko sie ruszylam to samo, ciagle skurcze, przyszlam polozylam sie bo pol nocy nie spalam i zmeczona jak pies byla i znow zaczelo przechodzic i tylko sie rusze i sie zaczyna. Juz sama nie wiem co myslec, niby troche boli ale nie sa one jakos super regularne czy zebym musiala sie zwijac z bolu. Juz zaczynam sie tym wsyztskim irytowac

Malenstffo
czekam z niecierpliwoscia na relacje

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora