Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 17:19   #3669
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
e tam sex nie dziala, ja mam dwa razy dziennie wiec pic na wode, zero skurczy nicccccccc............... !!!a tez chce urodzic
Potwierdzam, że sex nie działa
Chodzenie po schodach też nie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zaczelam 34!!

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Boję się następnego tygodnia, bo mój mąż jedzie na tydzień do Poznania..znając życie mała wybierze sobie akurat ten czas..
Oby nie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
do tego czuję się taka ociężała.... jak słoń....
a jeszcze jak mój tż zaczął mnie gryźć w szyję i mówić: jestem niedźwiedziem i zaraz pożrę mojego słonia morskiego - to myślałam, że mu przy.pier.dzielę

przecież ja jestem co najwyżej "foczką"

Cytat:
madziusiu 100 lat
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ale moje dziecko dzis jest dziwnie spokojne... po 20 minutach zaczepiania Go laskawie sie wypial na mnie moze On zrozumial ze wody maja mi odejsc o 10 wieczorem a nie rano i teraz zbiera sily
Moje dziecko też od paru dni jest spokojniejsze, zbiera siły tylko nie wiem na co, bo nic się nie zapowiada
Chociaż siostra TŻ pociesza mnie, że ona w dzien porodu była u swojego ginekologa (90km od miejsca zamieszkania), wszystko było w porządku, wróciła do domu po południu a o 22 zaczęła rodzić i musiała z powrotem zasuwac do tamtego miasta

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Ja już po ktg, wszystko w normie.

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Jeszcze się tylko podzielę radością - dostaliśmy info, że możemy przyjść na odbiór techniczny mieszkania!!
Co prawda 22 listopada i mnie osobiście to raczej ominie ale tak się cieszę, nareszcie!

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
OPIS MOJEGO PORODU
Jeszcze raz gratulacje Kochana!!!!
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora