2012-11-05, 17:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
e tam sex nie dziala, ja mam dwa razy dziennie wiec pic na wode, zero skurczy nicccccccc............... !!!a tez chce urodzic 
|
Potwierdzam, że sex nie działa 
Chodzenie po schodach też nie 
Cytat:
Napisane przez kia_mia
Ja wczoraj zaczelam 34!! 
|

Cytat:
Napisane przez kaaamila1
Boję się następnego tygodnia, bo mój mąż jedzie na tydzień do Poznania..znając życie mała wybierze sobie akurat ten czas.. 
|
Oby nie 
Cytat:
Napisane przez agasobo
do tego czuję się taka ociężała.... jak słoń....
a jeszcze jak mój tż zaczął mnie gryźć w szyję i mówić: jestem niedźwiedziem i zaraz pożrę mojego słonia morskiego - to myślałam, że mu przy.pier.dzielę
przecież ja jestem co najwyżej "foczką" 
|

Cytat:
Napisane przez agasobo
madziusiu 100 lat 
|
Cytat:
Napisane przez agasobo
|

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987
ale moje dziecko dzis jest dziwnie spokojne... po 20 minutach zaczepiania Go laskawie sie wypial na mnie  moze On zrozumial ze wody maja mi odejsc o 10 wieczorem a nie rano i teraz zbiera sily 
|
Moje dziecko też od paru dni jest spokojniejsze, zbiera siły tylko nie wiem na co, bo nic się nie zapowiada 
Chociaż siostra TŻ pociesza mnie, że ona w dzien porodu była u swojego ginekologa (90km od miejsca zamieszkania), wszystko było w porządku, wróciła do domu po południu a o 22 zaczęła rodzić i musiała z powrotem zasuwac do tamtego miasta 
Cytat:
Napisane przez meiadeleite
Ja już po ktg, wszystko w normie.
|

Cytat:
Napisane przez meiadeleite
Jeszcze się tylko podzielę radością - dostaliśmy info, że możemy przyjść na odbiór techniczny mieszkania!!  
Co prawda 22 listopada i mnie osobiście to raczej ominie  ale tak się cieszę, nareszcie! 
|

Cytat:
Napisane przez aerien83
OPIS MOJEGO PORODU
|
Jeszcze raz gratulacje Kochana!!!!
|
|
|