Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy kolega mojej dziewczyny,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 16:43   #5
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Nowy kolega mojej dziewczyny,

Cytat:
Napisane przez kubaXXX Pokaż wiadomość
Witam proszę o pomoc bo nie wiem co o tym myśleć czy jest dobrze czy niejako.Więc :

Jestem z moją dziewczyną 3,5 r mamy po 19 lat ja jestem jeszcze w technikum a ona zaczęła studia.Tam poznała nowych ludzi chodzą grupką 10 osób na imprezy itp. Poznała też kolegę z którym ma mnóstwo tematów , piszą ze sobą sms , gadają na fb . Po jakiejś imprezie odprowadził ją na autobus , ostatnio w grupce 8 osób spali u niego w domu, dzisiaj w okienku 5h pojechali do niego żeby jej wytłumaczył materiał i nie dała znaku życia.Od jakiegoś czasu srednio sie dogadywaliśmy , chciała zrobić przerwę ( zobaczyć jak to jest się samemu ). Ja na tą przerwę sie nie zgodziłem. Ostatnio rozmawialiśmy z zeszlismy z tematu i powiedziała mi że ona chce przerwy nie wie czy mnie kocha , że jest jej trudno i chce poczuć jak to jest być wolną i nie martwić sie że można zrobić coś co mnie zaboli. Po tych słowach poczułem się jakbym spadł z wysokiego budynku... Chciała przerwy(pełnej swabody) 1 miesiąc na poczatku sie nie zgadzałem i ją do tego przekonywałem wkoncu sie zgodziłem . Wieczorem rozmawialismy przez tel przed zasnieciem spytałem się czy jest pewna czy chce przerwy znowu powiedziałem co czuje i co o tym myśle ona sie rozpłakała i powiedziała że naprawimy to bez przerwy. Na drugi dzień przeprosiła mnie i powiedziała że mnie kocha (powiedziałem że ma powiedziec to kiedy bedzie już pewna) Teraz niby jest ok chyba bardziej siebie docenilismy ja ją napewno ale pozostaje kwestia kolegi , którego wymieniłem wczesniej nie chce żeby wykorzystał jakąs jej słabość czy chwile ona jest ładną dziewczyną i faceci moim zdaniem nie są obojętni a przyjaźń z fajną ,, laską,, jest bardzo trudna.
Koledze wyjaśnij, że dziewczyna jest Twoja i nie chcesz się nią dzielić, a dziewczynę no cóż może wystarczy jej trochę czasu poświęcić (tak wiem zaraz dostanę po głowie za to), ale spróbuj

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując