2012-11-05, 16:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Cytat:
Napisane przez Chryzia
Witam wszystkie PM2013! Chętnie dołączę do tak licznego grona 
Czytam dokładnie lub mniej dokładnie (zależnie od ilości wolnego czasu) wszystkie wątki, a tytuły są naprawdę genialne 
Kilka słów o mnie- ślub planowany na 8 czerwca, wiekszość rzeczy już mamy z TŻ załatwionych tj- sala, muzyka, kamera, zdjecia, samochód... Nauki zaliczone, została poradnia  Suknia sie szyje, buciki też zakupione 
Zostały obrączki, zaproszenia i wybór tortu mmmm... 
Nie mogę sie już doczekać tego Dnia 
|
Witaj 
Cytat:
Napisane przez cowie
Dziewczyny, tak poza tematem, mam ogromną prośbę o wypełnienie poniższej ankiety :
http://www. interankiety .pl/interankieta/8d7f4ca1a906bc6f78ef051a4 d85e78a.xml
Trzeba go skopiować, usunąć spację po www. i przed .pl oraz usunąć spację między "4 d", która sama nie wiedzieć czemu wchodzi
Są dwa pytania, do oceny zawodów na stopniowej skali.
Zawodów co prawda jest aż 25, ale ankieta naprawdę jest szybka do wypełnienia.
Potrzebuję do rozpoczęcia badań do pracy magisterskiej
Będę ogrooomnie wdzięczna  
|
Wypełniłam 
Cytat:
Napisane przez Yavanna84
Zbliża się czas zamawiania moich zaproszeń. Przejrzałam z milion wzorów i najbliżej mi do tych. Tekst byłby ciemnoniebieski, dmuchawiec szary. Jakie koperty do nich? Są ładne z tego samego papieru co zaproszenia, ale 1.23zł za sztukę (bez nadruku letterpress, za niego też trzeba dopłacić) i nie można na nich drukować (ani drukarka atramentowa, ani laserowa nie wchodzi w grę), trzeba wypisywać ręcznie. Na samych zaproszeniach nie ma szansy na personalizację, więc musi być ona na kopercie.
Co o nich myślicie?
|
Bardzo ładne! Koniecznie kup do nich grubą kopertę 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
|
Druga jest boska, ale do Twojej sukni to chyba niebardzo...
Cytat:
Napisane przez malinka9191
A ja teraz jak guma z majtow i zapytam
jak teraz w Pl jest? Jeszcze jasno czy ciemno juz?
I w ogole o ktorej robi sie rano jasno a wieczorem ciemno?
|
Po zmianie czasu jasno robi się jakoś w okolicach 6, może troszkę przed. Ja wstaję o 6:20 i jest już całkiem widno. Za to ciemno jak w d..pie jest już koło 16:45 
Cytat:
Napisane przez cowie
Ale nie mogę się już doczekać, bo sobie kindla wymarzyłam na gwiazdkę 
|
Kindle jest super! Zachwycam się swoim (kupiłam Kindle 4 Wifi - klasyczna, prosta wersja bez reklam). Jeśli zależy Ci na podświetleniu, to zaczekaj trochę - na rynek wszedł już nowy Kindle Paperwhite, za kilka tygodni amazon zacznie wysyłać go do Polski.
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
o tak, a z takim nastawieniem niestety z autosugestii zaboli zawsze  ja też muszę miec znieczulenie. nie wyobrażam sobie ściągania kamienia, chyba na raty będę chodzić, żeby znieczulać kawałki szczęki.
|
No coś ty! Ściąganie kamienia w ogóle nie boli. Nie jest może przyjemne ale bólu nie ma. Właśnie wybieram się za jakieś 2 tygodnie.
|