Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 16:45   #454
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

Cytat:
Napisane przez Chryzia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM2013! Chętnie dołączę do tak licznego grona
Czytam dokładnie lub mniej dokładnie (zależnie od ilości wolnego czasu) wszystkie wątki, a tytuły są naprawdę genialne
Kilka słów o mnie- ślub planowany na 8 czerwca, wiekszość rzeczy już mamy z TŻ załatwionych tj- sala, muzyka, kamera, zdjecia, samochód... Nauki zaliczone, została poradnia Suknia sie szyje, buciki też zakupione
Zostały obrączki, zaproszenia i wybór tortu mmmm...
Nie mogę sie już doczekać tego Dnia
Witaj

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak poza tematem, mam ogromną prośbę o wypełnienie poniższej ankiety :

http://www. interankiety .pl/interankieta/8d7f4ca1a906bc6f78ef051a4 d85e78a.xml

Trzeba go skopiować, usunąć spację po www. i przed .pl oraz usunąć spację między "4 d", która sama nie wiedzieć czemu wchodzi

Są dwa pytania, do oceny zawodów na stopniowej skali.
Zawodów co prawda jest aż 25, ale ankieta naprawdę jest szybka do wypełnienia.
Potrzebuję do rozpoczęcia badań do pracy magisterskiej

Będę ogrooomnie wdzięczna
Wypełniłam

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Zbliża się czas zamawiania moich zaproszeń. Przejrzałam z milion wzorów i najbliżej mi do tych. Tekst byłby ciemnoniebieski, dmuchawiec szary. Jakie koperty do nich? Są ładne z tego samego papieru co zaproszenia, ale 1.23zł za sztukę (bez nadruku letterpress, za niego też trzeba dopłacić) i nie można na nich drukować (ani drukarka atramentowa, ani laserowa nie wchodzi w grę), trzeba wypisywać ręcznie. Na samych zaproszeniach nie ma szansy na personalizację, więc musi być ona na kopercie.

Co o nich myślicie?
Bardzo ładne! Koniecznie kup do nich grubą kopertę

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A mnie męczy moja woalka cały czas.

Byłam prawie przekonana, że chce taki: http://www.etsy.com/listing/10881841...tor-bridal-hat
Ale zasiałyście ziarno niepewności czy nie będzie za duży. I teraz się łamię czy nie lepsze byłoby coś takiego: http://www.etsy.com/listing/99290072...cet=fascinator
albo takiego: http://www.etsy.com/listing/85801719...cet=fascinator

Ten pierwszy podoba mi się dużo dużo dużo bardziej, tylko rzeczywiście trochę się boję, że mnie całą zasłoni

A w ogóle to dzwoniła dzisiaj do mnie pani z Madonny z informacją, że uszyją mi od razu sukienkę z zamkiem i nie trzeba będzie nic przerabiać
Druga jest boska, ale do Twojej sukni to chyba niebardzo...

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
A ja teraz jak guma z majtow i zapytam
jak teraz w Pl jest? Jeszcze jasno czy ciemno juz?
I w ogole o ktorej robi sie rano jasno a wieczorem ciemno?
Po zmianie czasu jasno robi się jakoś w okolicach 6, może troszkę przed. Ja wstaję o 6:20 i jest już całkiem widno. Za to ciemno jak w d..pie jest już koło 16:45

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Ale nie mogę się już doczekać, bo sobie kindla wymarzyłam na gwiazdkę
Kindle jest super! Zachwycam się swoim (kupiłam Kindle 4 Wifi - klasyczna, prosta wersja bez reklam). Jeśli zależy Ci na podświetleniu, to zaczekaj trochę - na rynek wszedł już nowy Kindle Paperwhite, za kilka tygodni amazon zacznie wysyłać go do Polski.

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
o tak, a z takim nastawieniem niestety z autosugestii zaboli zawsze ja też muszę miec znieczulenie. nie wyobrażam sobie ściągania kamienia, chyba na raty będę chodzić, żeby znieczulać kawałki szczęki.
No coś ty! Ściąganie kamienia w ogóle nie boli. Nie jest może przyjemne ale bólu nie ma. Właśnie wybieram się za jakieś 2 tygodnie.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora