2012-11-05, 19:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
Napisane przez paula54
Bzdura, że kosztują. Moja młoda ma całkiem dużą wadę i kupuje zawsze okulary z prasowanymi szkłami. Może takie ceny dlatego, że szukasz w Krk? Rozejrzyj się w Krośnie w Optyku na rondzie i koło franciszkanów. Tam mają na prawdę fajne oprawki i niskie ceny. Ja za normalne (nie prasowane) szkła + powłoka do komputera (zapomniałam, jak to się nazywa) + oprawki (fioletowe  ) dałam tam łącznie niewiele ponad 300 zł. I jestem zadowolona strasznie. Jak mi jakaś śrubka wypadnie czy noski zżółkną jadę i wymieniają od ręki. A i same okulary robią całkiem szybko.
|
O widzisz! To polecę przy następnej okazji. Byłam teraz tez patrzeć ale same oprawki koło 300 zł stały, więc Szkoda, że w Krośnie będę dopiero na Święta...
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------
Aaaa moje zdjęcia z sesji będą dopiero jutro (jakieś problemy rodzinne u fotografa). Jak ja wytrzymam? 
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
mala czarna - no to mój za drogi :/