Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 18:52   #2647
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
A słuchajcie...był dzisiaj u mnie listonosz i pytam się go, czy ja jest zwykła paczka, ale duża, która się nie zmieści do skrzynki, to czy też zostawia awizo...a on, że tak..ale kojarzy, że dziś mi coś wsadził do skrzynki...
To ja mówię fajnie, naklejki przyszły...ale jak on to wsadził??

Wychodzę na tą wizytę idę do skrzynki, otwieram..i zamarłam...wsadził...zgią ł "list" w pół..więc się zmieściła! To se myślę...i q*** po naklejkach Szczęście w nieszczęściu, bo otworzyłam to od razu w samochodzie, że zgiął to w prawie dobrym miejscu i ominął większość naklejek...ale właśnie - prawie...taka część od łodzi podwodnej, "peryskop" już ucierpiał Jest brzydko zgięty i się odkleił chyba od spodu tekturki...heh Ale mam nadzieję, że to podkleję i na ścianie nie będzie tego widać ..
A listonosza zrypię przy następnej okazji!!!

Same naklejki cudne! Strasznie mi się podobają!
Dobrze, że się nie zniszczyły!
A u nas listonosz zostawił awizo, a byłam w domu, ale nie ma się co dziwić...wchodzić na 3 piętro!?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Onyks będzie dobrze

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

A właśnie...u was to za każdą wizytą mierzy dziodziola?? Czy nie?

Tak, na każdej wizycie mierzy narządy, kości itp...Ale długości dzieciaczka nie podaje od jakiegoś czasu, tylko wagę.

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora