2012-11-05, 18:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
wiesz ja niby wiem, że to normalne, ale miałam nadzieję, że jakoś obędzie się bez tego 
|
no wiem wiem, na pewno jest to uciążliwe ale musisz się trochę przemęczyć na początku, potem będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez Katuszka89
mam anemie 
|
ja powinnam zbadać sobie krew i zobaczyć jak u mnie, bo też miałam z tym problemy
Cytat:
Napisane przez @na
mi po cwiczeniach też zawsze od razu lepiej 
Chodakowską odstawiłam na chwilę, bo mi się mięśnie przyzwyczaiły już do jej zestawów niestety , ale w grudniu nowa płyta więc pewnie odpale, dzisiaj fitappy zestawy robiłam i wyszła mi godzinka
przez pierwsze 3 miesiące może Ci organizm wariować, ale ja np mam @ tyle samo dni co Ty i mi lekarz kazał wziąć pierwszą tabletkę dopiero w piąty ( błąd zrobiłam, napisałam pierwszy  ) dzień właśnie żeby uniknąć tego typu niespodzianek i było okej.
A co do babci przykro mi  ale z czasem będzie lepiej 
|
ja też dzisiaj ćw fitappy-Intensywny trening cardio do tego jeszcze orbitrek,rowerek i brzuszki i też godz wyszła
od 5dnia? ale to przecież wtedy nie masz od razu ochrony
ja brałam od 1.dnia ale na szczęście żadnych problemów nie miałam tylko panikowałam strasznie przy pierwszym opakowaniu, bo wtedy jeszcze nie do końca ufałam tabletkom
|
|
|