Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po raz 14
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 18:51   #1824
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
wiesz ja niby wiem, że to normalne, ale miałam nadzieję, że jakoś obędzie się bez tego
no wiem wiem, na pewno jest to uciążliwe ale musisz się trochę przemęczyć na początku, potem będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
mam anemie
ja powinnam zbadać sobie krew i zobaczyć jak u mnie, bo też miałam z tym problemy

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
mi po cwiczeniach też zawsze od razu lepiej
Chodakowską odstawiłam na chwilę, bo mi się mięśnie przyzwyczaiły już do jej zestawów niestety , ale w grudniu nowa płyta więc pewnie odpale, dzisiaj fitappy zestawy robiłam i wyszła mi godzinka

przez pierwsze 3 miesiące może Ci organizm wariować, ale ja np mam @ tyle samo dni co Ty i mi lekarz kazał wziąć pierwszą tabletkę dopiero w piąty ( błąd zrobiłam, napisałam pierwszy ) dzień właśnie żeby uniknąć tego typu niespodzianek i było okej.
A co do babci przykro mi ale z czasem będzie lepiej
ja też dzisiaj ćw fitappy-Intensywny trening cardio do tego jeszcze orbitrek,rowerek i brzuszki i też godz wyszła

od 5dnia? ale to przecież wtedy nie masz od razu ochrony
ja brałam od 1.dnia ale na szczęście żadnych problemów nie miałam tylko panikowałam strasznie przy pierwszym opakowaniu, bo wtedy jeszcze nie do końca ufałam tabletkom
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora